Nedelja, 01.04.2001.

00:20

IGIC DEMATUJE DA MILOSEVIC IMA NAORUZANO OBEZBEDJENJE

Izvor: B92

Default images
Potpredsednik SPS-a Zivorad Igic potvrdio je agenciji Srna da se "Slobodan Milosevic nalazi u svojoj rezidenciji u Uzickoj sa porodicom i nekoliko drugova, i da se oseca dobro". "Milosevic se oseca kao covek koji nije kriv i kojeg nepravedno optuzuju", istakao je Igic. On je demantovao da Milosevic ima licno, naoruzano obezbedjenje. "Ako smo to mi, njegovi drugovi, onda ima obezbedjenje", rekao je Igic koji je stanje u i oko rezidencije Igic ocenio normalnim. "U dvoristu je policija koja je blokirala i prilaze oko Uzicke i koja sprecava gradjane, koji skandiraju Milosevicu, da pridju rezidenciji", rekao je Zivorad Igic napominjuci da je "policija dosta korektna". Komentarisuci izjave ministra unutrasnjih poslova Srbije Dusana Mihajlovica, Igic je rekao da je Mihajlovic "izrekao ogromnu kolicinu neistine". "On nase drugove naziva alkoholicarima i pijancima, a sve nas optuzuje za oruzanu pobunu. Pitam se protiv koga?", rekao je Igic.

Zamoljen da prokomentarise izjavu Gorice Gajevic da je Milosevic spreman da primi sudski poziv, pod uslovom da bude postovana zakonska procedura, Zivorad Igic je oko 20 i 30 casova rekao da ne moze nista da kaze, najavljujuci da ce to moci za desetak minuta. "Cekam kafu i cigare", rekao je Igic. Novinar FoNeta je pitao da li bi se Milosevic javio na telefon, ali je Igic rekao da ne moze sada, jer "ima puno poziva". Desetak minuta kasnije Igicev telefon vise nije bio dostupan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: