Maršićanin zajednički kandidat vladajućih stranaka

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2004.

08:50

Default images

Predstavnici stranaka vladajuće koalicije u Srbiji potvrdili su da će njihov zajednički predsednički kandidat biti Dragan Maršićanin potpredsednik Demokratske stranke Srbije i republički ministar za privredu, potvrdio je zvanično DSS u četvrtak uveče. U saopštenju izdatom posle sednice Predsedništva DSS-a,  kaže se da su se stranke vladajuće koalicije saglasile da Maršićanin bude njihov zajednički kandidat za predsednika Srbije na izborima zakazanim za 13. jun.  Predsedništvo DSS-a je donelo odluku da Glavnom odboru stranke predloži da Maršićanina kandiduje za predsednika Srbije.

Zamenik šefa poslaničke grupe SPO i Nove Srbije Miroslav Markićević potvrdio je da Velimir Ilić odustaje od najavljene kandidature u korist Maršićanina. Od kandidature je odustao i predsednik Narodne demokratske stranke Slobodan Vuksanović, koji je izjavio da će podržati kandidata koalicije na vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: