GIK: DOS U BEOGRADU, ZA SADA, 96 MESTA

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2000.

21:51

Default images
Demokratska opozicija Srbije osvojila je ubedljivu vecinu odbornickih mesta u Skupstini grada Beograda, potvrdila je Gradska izborna komisija. Prema rezultatima GIK-a, DOS je za sada potvrdjeno 96 odbornickih mesta, koaliciji SPS-JUL dva, a SRS jedno. U Skupstini Beograda ima 110 mesta. Za preostalih 11 odbornickih mesta rezultati izbora nisu konacni jer ce se, zbog nepravilnosti, ponoviti na 32 biracka mesta, ali oni ne bi trebalo da uticu na konacne rezultate, rekao je novinarima predsednik GIK Sead Spahovic. Ukoliko se uracunaju i ti rezultati, DOS bi trebalo da racuna na jos devet mesta, odnosno da ukupno ima 105 mesta u Skupstini grada Beograda, a ostala dva mandata ce pripasti levici (ukupno cetiri mesta), prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: