Četvrtak, 09.10.2003.

18:04

Pajević demantuje Radosavljevića

Izvor: FoNet

Default images

Potpredsednik G17 plus zadužen za međunarodne odnose Milan Pajević demantovao je u četvrtak u izjavi FoNetu navode portparola Demokratske stranke Aleksandra Radosavljevića o tome da će predsednik G17 plus Miroljub Labus uskoro govoriti na skupu jedne austrijske desničarske stranke koja podržava otcepljenje Kosova i Metohije.

Pajević je naglasio da Labus putuje iduće nedelje u Beč na poziv vladajuće Narodne partije, gde će pored susreta sa predsednikom te stranke i kancelarom Austrije Volfgangom Šiselom, razgovarati i sa tamošnjim ministrom spoljnih poslova, predsednikom parlamenta, koordinatorom Pakta za stabilnost Erhartom Busekom, te održati predavanje na bečkoj Političkoj akademiji. Izjavu Radosavljevića, u kojoj se između ostalog navodi da je funkcioner G17 plus Mlađan Dinkićev uzeo novac od poslova sa Narodnom bankom Srbije "ili možda od Hašima Tačija, čije zahteve za nezavisnošću Kosova Dinkić u Srbiji zastupa", Pajević je ocenio kao "propagandističku konstrukciju u stilu JUL". "Izgleda da je u DS usvojena nekakva strategija monstruoznih konstrukcija i izgleda da se ona primenjuje poslednjih dana. Ne vidim čemu to koristi i mislim da su to autogolovi", rekao je Pajević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: