Poginulo sedam ruskih vojnika i jedan policajac

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.08.2003.

08:57

Default images

Sedam ruskih vojnika i jedan policajac ubijeni su u napadima čečenskih pobunjenika ili su poginuli od eksplozivnih naprava u poslednja 24 časa, saopštio je proruski zvaničnik čečenske administracije. Pot vojnika je ubijeno u napadima na vojne pozicije, šesti je poginuo kada je vojno vozilo nagazilo na minu, a sedmi nastojeći da deminira eksplozivnu napravu. Jedan policajac je poginuo kada je napadnuto policijsko vozilo. U međuvremenu, vojni avioni bombardovali su pobunjeničke pozicije u jednoj oblasti Čečenije, dok je artiljerija dejstvovala u druge dve oblasti, rekao je zvaničnik proruske administracije u Čečeniji.

Čečenski pobunjenici svakodnevno izvode napade na ruske snage.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: