Predsedništvo DOS podržalo Čovića i Koordinacioni centar

Izvor: B92, SRNA

Četvrtak, 12.06.2003.

09:13

Default images

Predsedništvo DOS-a podržalo je u četvrtak uveče politiku koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju i njegovog predsednika Nebojše Čovića. Protiv podrške Čoviću glasali su potpredsednica Demohrišćanske stranke Srbije Rada Trajković i lider Srpskog pokreta otpora sa Kosova i Metohije Momčilo Trajković.

"Zaključak DOS-a je da je Koordinacioni centar sprovodio politiku Republike Srbije i Crne Gore, i ta politika je dobila podršku, kao i predsednik Koordinacionog centra Nebojša Čović", izjavio je novinarima nakon sastanka potpredsednik Vlade Srbije Žarko Korać. Predsedništvo DOS-a se, prema njegovim rečima, zauzelo za hitno otpočinjanje razgovora na relaciji Beograd-Priština, ali je protiv toga da oni počnu na predstojećem Samitu EU u Solunu.

Na sednici Predsedništva DOS-a nije bilo reči o pokušaju hapšenja penzionisanog pukovnika Veselina Šljivančanina - izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i predsedavajući sednice Žarko Korać.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: