Bukti "rat" između Velike Britanije i Rusije zbog Prvog aprila FOTO

Pravi "rat" započeo je preko društvenih mreža zvaničnih straniica ministarstva spoljnih poslova Rusije i Velike Britanije zbog Prvog aprila.

Izvor: B92

Subota, 01.04.2023.

15:40

Bukti
EPA-EFE/RUSSIAN FOREIGN MINISTRY PRESS SERVICE / HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Naime, juče je ministarstvo spoljnih poslova Rusije objavilo svoju spoljnopolitičku doktrinu u kojoj su navedeni odgovori na takozvane "egzistencijalne prijetnje" i podrška nezapadnim regionalnim čelnicima.

Uz objavu na Tviteru, Rusko ministarstvo spoljnih poslova je napisalo: "Ruska spoljna politika je miroljubiva, otvorena, predvidljiva, dosledna i pragmatična i temelji se na poštovanju univerzalno priznatih načela i normi međunarodnog prava." "Prvi april je SUTRA", odgovorilo je na tu objavu ministarstvo Velike Britanije. Ruskom ministarstvu spoljnih poslova nije trebalo dugo da uzvrati:

"Prvi april! Evo, ispravili smo link za vas", objavilo je Rusko ministarstvo spoljnih poslova, linkujući dodatak koji vodi ka njihovoj web stranici sa naslovom: "Politički zločini koje je počinila Velika Britanija" i "Primeri zapadnih zemalja koje izmišljaju izgovore za agresiju". Da li će se sve brutalnije prepucavanje nastaviti, ostaje nam da vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: