Oglasila se Ana Brnabić: I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića?

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je danas zbog navodnih izjava Veljka Belivuka da je obavljao poslove za vlast.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2021.

15:16

Oglasila se Ana Brnabić: I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića?
Foto: Shutterstok/Alexandros Michailidis

"Psihopata koji pozira pored unakaženih žrtava i izjavljuje ne samo da nije ubica, već da nije ni kriminalac, kada 'samoinicijativno' krene da optužuje ljude iz SNS, tajkunskoj opoziciji i njihovim medijima postaje kredibilan izvor. I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića", napisala je ona na Tviteru. Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije danas rekao je da ti navodi apsolutno nisu tačni i da je njegovo ime namerno pomenuto, a da nije pomenuto ime onih koji su s Belivukom sarađivali.

"Jedan fini gospodin je prvo rekao da nikoga nije ubio i zaklao i da su to fina gospoda kojima je smestio režim i da su sve to radili u dogovoru sa mnom. Onda je jedan rekao da smo se sastajali u stanu na Zvezdari, a drugi da smo se sastajali u kući u Ritopeku", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše tvrdnje Belivuka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: