Otkriven kombi nemačkih tablica pun bižuterije FOTO

Carinici su u saradnji sa policijom 23. januara na terminalu graničnog prelaza Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja preko 1.000 satova i nakita od bižuterije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.01.2021.

13:26

Otkriven kombi nemačkih tablica pun bižuterije FOTO
Foto: Carina info

Njih je pokušao da prokrijumčari vozač jednog kombija.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen teretni kombi nemačkih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio 49-godišnji nemački državljanin poreklom iz Iraka.

On je na uobičajeno pitanje carinika rekao da sem ličnih stvari nema ništa za prijavljivanje, ali su u koferima i torbama među garderobom i ličnim stvarima carinici pronašli kese pune ručnih satova i različitog nakita od bižuterije.

Privremeno je zadržano oko 1.000 različitih ogrlica, narukvica, prstenja, setova nakita, lančića, minđuša i pojaseva od bižuterije, kao i 55 muških satova robnih marki „seiko“, „roleks“ i „grand karera“ u čiju se originalnost sumnja, saopštila je Uprava carina.
Foto: Carina info
Foto: Carina info
Foto: Carina info

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: