U nedelju drugi krug izbora za predsednike opština

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 30.11.2003.

10:51

Default images

U Pirotu i Kraljevu u petak se održava drugi krug prevremenih lokalnih izbora za predsednike te dve opštine. U Pirotu se bira izmedju kandidata SPS i koalicije Socijaldemokratije, Narodne stranke Pravda i Nove Srbije. Prenosi novinar TV Pirot, Naska Alijevska.

Opštinska izborna komisija u Pirotu saopštila je u nedelju uveče da prema prvim preliminarnim podacima u drugom krugu izbora za predsednika Opštine vodi kandidat Koalicije za Pirot Vladan Vasić. Predsednik OIK Srdjan Mitić precizirao je da, prema obradjenim podacima sa 53 od 86 biračkih mesta, Vasić ima oko 1.000 glasova više nego njegov protivkandidat iz Socijalističke partije Srbije Dragan Todorović. Mitić je rekao da je na izbore za predsednika Opštine od ukupnog broja upisanih birača galsalo 32 odsto gradjana. Koaliciju za Pirot, čiji je Vasić kandidat, čine Socijaldemokratija, Narodna stanka "Pravda", Nova Srbija i nestarnačke ličnosti.  U Kraljevu se za mesto predsednika Opštine bore se Radoslav Jović iz SPO, i Ljubiša Jovašević, iz DSS-a. Za sada nema podataka o izlaznosti birača u ovom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: