Objavljen snimak akcije "Skener 2" / VIDEO

MUP Srbije je objavio snimak masovnog hapšenja širom zemlje. U akciji "Skener 2" uhapšeno je 49 osoba zbog korupcije i zloupotrebe položaja.

Izvor: B92

Petak, 15.04.2016.

13:59

Objavljen snimak akcije
Screenshot

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da je protiv 25 osoba policija podnela krivične prijave u redovnom postupku.

"Sva ova lica su od 2007. do danas počinili više krivičnih dela i oštetili budžet Srbije, AP, više privrednih subjekata i fizičkih lica u iznosu od oko 7, 6 miliona evra", rekao je Stefanović.

On je naveo da se među uhapšenima, u više gradova Srbije, nalaze rukovodioci zaposleni u Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi, nekadašnjem Ministarstvu zaštite životne sredine i prostornog planiranja, funkcioneri lokalnih samouprava, javnih preduzeća, Puteva Srbije, EPS-a, Pošta Srbije, Elektrokosmetu, kao i 12 saobraćajnih policajaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: