Politika 2

20.03.2024.

18:07

Mali sa građanima Zvezdare: "Opozicija je doživela krah i to ne može da prihvati" VIDEO

Ministar finansija Siniša Mali se oglasio na svom instagram profilu.

Izvor: B92

Mali sa građanima Zvezdare: "Opozicija je doživela krah i to ne može da prihvati" VIDEO
F.S./ATAImages

Podeli:

"Danas sam razgovarao sa građanima Zvezdare o svemu što smo uradili u proteklom periodu, ali i o planovima za dalje. Imamo dobre rezultate, rekordno visoku zaposlenost i rekordne iznose prosečne plate, pa je tako na primer
prosečna plata na Zvezdari u 2023. godini iznosila 112.534 dinara, nasuprot 43.266 dinara iz 2012. godine, što je povećanje od 160,1 odsto.

Razgovarali smo i o nedavno održanim izborima i o ponašanju opozicije, koja ne može da prihvati da je doživela krah i da su građani pokazali koga žele na vlasti, odnosno ne žele.

Kad su videli da su izgubili, odmah su krenuli da sprovode nasilje, iako su se navodno borili protiv nasillja. Upadali su u Stari dvor, unižavali našu zemlju u evropskim institucijama, izmišljali neke izborne kradje, jedva čekali da izgovore najgore reči o svojoj zemlji… Oni vode specijalni rat da se u Srbiji desi haos. Nećemo dozvoliti da takvi ljudi vode Grad Beograd i da se vratimo u prošlost! Jer mi smo danas ekonomski jači nego ikada. Svaki dan se borimo bolju ekonomiju, za mir i stabilnost, iako nije lako.

Važno je da se borimo za naš #Beograd, za velike projekte, za bolji život Beograđana", napisao je Mali.

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: