SNS preuzeo vlast u Leposaviću

SNS preuzela je vlast u opštini Leposavić pošto su odbornici SPS i PUPS uskratili podršku Demokratskoj stranci sa kojom su bili u koaliciji. Smenjen i Ninić.

Info

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2012.

10:47

Default images

Za smenu opštinske vlasti u Leposaviću glasali su pored odbornika SNS-a, odbornici koalicije SPS- PUPS, Srpske radikalne stranke, Nove Srbije, Demokratske stranke Srbije i Pokreta socijalista.

Njihovim glasovioma sa mesta predsednika opštine Leposavić smenjen je Branko Ninić iz DS-a, a na njegovo mesto izabran je Dragiša Vasić (SNS) dok će njegov zamenik biti Milomir Kuzmanović iz SPS-a.

Odbornici su tajnim glasanjem sa mesta potpredsednika Skupštine opštine Leposavić smenili Ratomira Milojevića i izabrali Aleksandra Jablanovića iz Pokreta socijalista.

Na sednici su izabrani članovi opštinskog veća, na mesto v.d. direktora Javno komunalnog preduzeća “24. novembar” izabran je Goran Lazović a na mesto v.d. direktora Centra za kulturu “Sava Dečanac” Goran Milićević.

Odbornici DS-a su nakon što je završena prva tačka dnevnog reda posvećena aktuelnoj političko-bezbednosnoj situaciji u opštini napustili salu u kojoj se održavala vanredna sednica lokalnog parlamenta.

Bivši predsednik opštine Leposavić Branko Ninić izjavio je pre toga da će odbornici DS biti konstruktivna opozicija i da će nastaviti da rade za dobrobit građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

6 h

Podeli: