Bilbordi SNS isti kao Tadićevi 2008.

Izvor: N. L. , Blic

Petak, 06.04.2012.

12:00

Default images

Na ulicama Srbije ovih dana su se pojavili bilbordi Srpske napredne stranke, sa likovima Tomislava Nikolića, lidera naprednjaka, i simpatizera ove partije. U oko prvo upada neverovatna sličnost sa bilbordima Demokratske stranke iz 2008, na kojima centralno mesto zauzima Boris Tadić.

Predizborni bilbord Srpske napredne stranke: Beograd 2012.

Na pitanje “Blica” da li mu je poznato da najnovije reklame naprednjaka imaju isti koncept kao DS-ove iz prošle kampanje, Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS-a, kaže da nema mnogo prostora za različitost.

- Tomislav Nikolić je na tim bilbordima okružen običnim ljudima, dok sam na drugima ja okružen stručnjacima. Šta još možemo, osim ljudi, staviti na bilborde? Pa, nećemo valjda svemirski brod - smatra Vučić.

Inače, Srpskoj naprednoj stranci konsalting radi politički strateg iz Izraela - Eisif Asaf o kome se u našem regionu ne zna mnogo, osim da je radio jednu od dve predsedničke kampanje upravo za lidera Demokratske stranke - Borisa Tadića.

I kampanja Liberalno demokratske partije, čiji je slogan “Istina”, podseća na neke prethodne.

Na jednom od reklamnih spotova Deposa iz 1992. godine pojavljuje se Vojislav Koštunica, kao jedan od lidera ove koalicije i kaže da ljudi zaslužuju istinu.

- Vama koje godinama lažu, Depos obećava najmanje što zaslužujete - istinu - govorio je Koštunica.

U LDP, međutim, kažu da “apsolutno nemaju nikakve veze sa kampanjom Deposa”.

- Naš slogan je “Istina” zato što nikad nismo lagali ljude i ta istina je potrebna našem društvu. Ako je Koštunica nekad koristio istinu kao deo svoje kampanje, to dokazuje da je, eto, i on jednom u životu bio u pravu - kažu za “Blic” u LDP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: