PES menja ime u eFootball i postaje potpuno besplatan!

Ako ste mislili da je prelazak na novi pokretački endžin iza najnovijeg PES ostvarenja jedina promena u čuvenom serijalu, varate se. Velike promene su na vidiku za fanove popularne fudbalske simulacije.

eSports

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Sreda, 21.07.2021.

12:54

PES menja ime u eFootball i postaje potpuno besplatan!

Ovaj sportski serijal će izlaskom nove igre postati potpuno besplatan za igranje. To znači da nema naplaćivanja od 60$, i igra će biti isključivo digitalnog formata. Sa prelaskom na besplatni model, mogu se očekivati mikrotransakcije, ali i redovno dodavanje novog sadržaja u vidu modova igranja i sličnog.

Sledeća stvar, ime PES možete slobodno da zaboravite, pošto će se igra od sada zvati eFootball i ove jeseni će izaći za PC, konzole i mobilne uređaje sa omogućenim krosplejom.

Datum izlaska još uvek nije poznat, ali je igra predstavljena zanimljivim trejlerom koji otkriva delić gejmpleja u Unreal Enginu. Više detalja o samom gejmpleju sledi tokom narednog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: