Hearthstone: Classic set dobija nove karte!

Proteklih dve godine u Hearthstoneu, početkom svake nove takmičarske godine, određen broj karata iz Classic i Basic seta je odlazio u Wild format, u takozvani Hall of Fame, zato što su bile veoma moćne karte.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Sreda, 19.09.2018.

10:32

Hearthstone: Classic set dobija nove karte!

To je dovelo do toga da neke klase, specifično Rogue, Warlock i Mage, imaju manje karata od ostalih u Classic setu, jer su oni pogođeni rotacijom karata u Hall of Fame. Conceal, Power Overwhelming, Ice Block i Ice Lance su otišli u Hall of Fame, i danas nam Blizzard predstavlja novih četriri karata čija će uloga biti da popune njihovo mesto u Classic setu.

Ove četiri karte možete videti ispod i jasno je već na prvu loptu da su to znatno lošije karte od ovih koje su otišle u Hall of Fame, ali kako je Blizzard objasnio, njihova uloga ni nije da budu dobre već da igračima koji tek kreću sa igrom ponude nešto jednostavno, a opet uzbudljivo i zabavno.

Kao što vidite, osim Mage Epic, sve ostale imaju istu temu, a to je dobijanje nasumične karte za jednu manu. Ideja je da ponude igračima neke uzbudljive i nezaboravne momente, ali isto tako i priliku da igraju sa kartama koje još uvek ne poseduju u kolekciji.

Ove karte će biti dostupne za dobijanje u Classic packovima i kraftovanje počev od oktobra.

Šta mislite o novim kartama?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: