Esports B92.net

Škola Tekkena sa RUR Cold Heartom - epizoda 2. je tu

KlanRUR
Podeli

Donosimo vam drugi deo zanimljive škole Tekkena sa Vladom “RUR Cold Heart” Stanković, koji je nedavno dobio priznanje i u vidu pozicije na listi CKT Tekken tima Fergus a sada želi da naglasi igračima koliko je u stvari Tekken blizu džudou u stvarnom životu i koliko je bitno baviti se sportom pored gejminga.

Čitava epizoda je nastala u sali džudo kluba Partizan Veliki Mokri Lug, uz pomoć instruktora Stevana Stojanovića, kojima ovim putem želimo posebno da zahvalimo, a dodatne informacije o njima možete pronaći ovde.

Naglasak čitavog videa je na preciznosti kojom je džudo predstavljen unutar samog Tekkena i nadamo se da ćete se dobro zabaviti pošto Vlada i Stevan nisu štedeli sebe da vam prikažu mnoštvo bacanja iz Tekkena u stvarnom životu. Prethodnu epizodu Cold Heartove škole Tekkena možete pronaći u linku na vrhu teksta ili direktno na KlanRUR YouTube kanalu.

Uživajte:

Izvor: KlanRUR

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu