Honda postala sponzor poznatog esport tima

Japanski proizvođač automobila danas je započeo saradnju sa jednom od najvećih svetskih esport organizacija, Team Liqudom.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 24.01.2019.

18:15

Honda postala sponzor poznatog esport tima

Honda će ovako postati zvaničan automobil Liquida. Za početak njihove saradnje, League of Legends tim Liquida će na svoj prvi meč nove sezone doći u brendiranom Honda Odyssey kombiju. Američka organizacija će takođe dobiti solidan broj Hondi Civic sa Liquidovim brendom.

S obzirom da će sada Honda biti zadužena za prevoz igrača, logo japanske kompanije će se naći na dresovima istih. Pored toga, sarađivaće i sa organizacijom u proizvodnji novog Fortnite, LoL i Dota 2 sadržaja na Youtube-u i Twitchu.

Ovo nije prvi proizvođač automobila, koji je počeo da ulaže u esports, s obzirom da je skoro Mercedes-Benz započeo saradnju sa SK Gamingom i KIA motors je takođe skoro postala zvaničan sponzor Riot Games za evropsku LEC sezonu. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: