Esports B92.net

Kako je naš LeBron savršeno zaustavio protivnički napad

Igrao se meč grupne faze StarLadder i-League Invitational, sezona 5, između ukrajinskog NaVi i brazilskog SG esports , u best of 3, gde je na kraju dobio NaVi sa 2:0.

vladimir klan rur
Podeli

Izvor: Klan RUR

Ali svakako najbolji momenat cele serije se dogodio u prvoj partiji, gde je naš igrač Nikola “LeBronDota” Popović maestralno zaustavio protivnički napad sa Dark Willow herojem.

NaVi je u prvoj partiji odlično kontrolisao meč, imali su veliku prednost i u 18. minutu probali su da ubiju Roshana i tako dokopaju se aegisa. Međutim, SG je uočio na vreme njihov potez i pokušali su da ih zaustave, imali su faktor iznenađenja i sa Voidom inicirali su napad. Taman kada je Void bacio svoj ulti Chronosphere, Lebron je na svom Dark Willow heroju brzom reakcijom takođe iskoristio svoj ulti Terrorize, prisilio ostala 4 igrača SG da dotaknu Voidovu chronospheru i tako potpuno zaustavio njihov napad. Ovaj potez je dao više nego dovoljno vremena igračima NaVi da se pregrupišu, i preokrenu borbu u svoju korist .

Uostalom, pogledajte i sami snimak i uživajte:

Dota 2

Dota 2: Srbija stala u top 16 na WESG takmičenju

Reprezentacija Srbije je eliminisana sa WESG 2017, finalne završnice najvećeg svetskog takmičenja za nacionalne timove u Dota 2. Ipak, ovaj pohod je daleko od neuspeha, pošto je naš tim prošao više krugova eliminacije i takmičenje završio ispred mnogih drugih timova, a momci su osvojili i 10 000$.

Dota 2 četvrtak 15.03. 13:34 Komentara: 6

Virtus.Pro postavlja nove Dota 2 rekorde

Kraj Major turnira u Bukureštu gde je Virtus.Pro izdominirao nad VG.J nam je doneo i osveženi poredak na Dota Pro Circuit listi, koji kaže da je Virtus.Pro već sada osigurao mesto na The International 2018. Podsećamo, NIJE PODELJENA NI POLOVINA POENA KOJI SU U IGRI OVE GODINE.

Dota 2 ponedeljak 12.03. 15:34 Komentara: 10

Srbi podigli glas protiv varalica u Dota 2

Pored sve učestalijih priča o varalicama koje igraju sa mesečno plaćenim programom koji vam nudi sijaset opcija da varate tokom meča, novi talas žalbi prema Valveu ukazuje na katastrofalan propust u mehanici trejdovanja itema koja je omogućila da igrači kreiraju neograničenu količinu wardova i prodaju je, rezultirajući u ogromnim inventarima još pre početka meča.

Dota 2 ponedeljak 12.03. 15:15 Komentara: 17

Dota 2 – Zimske čarolije u Katovicama, počinje ESL One Major

U podne je zakazan okršaj kod OK Korala. Pardon, početak premijernog Majora u 2018. godini – ESL One Katowice. Rekordan broj ekipa (16) na jednom Majoru će se nadmetati za svoj dionagradnog fonda koji iznosi 1,000,000 dolara i 1500 kvalifikacionih poena. Par stvari se nalazi na testu kada je u pitanju ovaj Major, a mi ćemo spomenuti njih par.

Dota 2 utorak 20.02. 09:51 Komentara: 6

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6
strana 1 od 2 idi na stranu