MDL potvrdio Dota 2 Major u Disneylandu

Prve spekulacija o tome da će jedan od dva preostala Dota 2 Majora biti održan u Disneylandu, pojavile su se još pre par nedelja, a danas je i zvanično potvrđeno da će se četvri Major sezone održati na jednoj neobičnoj lokaciji u glavnog gradu Francuske.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 07.03.2019.

16:32

MDL potvrdio Dota 2 Major u Disneylandu

Izvor: RUR Esports

Mars Media je danas na svom tviter nalogu objavila vest, u kojoj su objavili da će se turnir održati od 4-12. maja u Disney Events Areni, pred 6300 gledalaca. Takođe su nagovestili da vam ova karta ne daje pristup Disneyland Parkovima, pa ćemo morati da sačekamo, da bi videli, da li će na turniru biti pristuni neki čuveni diznijevi junaci.

”Esktremno smo ponosni što smo se udružili sa Mars Medijom da organizujemo prvi Dota 2 Major u Francuskoj. Disneyland će ugostiti najbolje Dota 2 timove na svetu. Ovaj događaj će staviti Disneyland u Parizu kao realnu destianciju za buduće velike turnire, pa ćemo samim tim postati i veliki esports partner u Evropi”, izjavio je genralni direktor Dosneylanda, Ajmerik Manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: