CS:GO – 100 Thieves ipak ne igra na Majoru!

Tek oformljena ekipa 100 Thieves ipak neće učestvovati na Majoru, zbog problema sa dobijanjem vize.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 15.01.2018.

14:58

CS:GO – 100 Thieves ipak ne igra na Majoru!

Neki bi rekli “karma” – Brazilci koji se su ružno poneli prema organizaciji Immortals i bivšim saigračima steelu i boltzu ipak nisu uspeli da odu na Major, iako su dobili mesto.

U organizaciji nisu hteli detaljno da objasne situaciju, ali se zna da se neki igrači imali problem sa dobijanjem vize za SAD, pa je ekipa sprečena da učestvuje na turniru. Kako se još navodi, igrači su vredno radili i trenirali, čak i za vreme praznika, rešeni da naprave ozbiljan rezultat, što se može videti i na njihovim Steam profilima.

Ipak, velika je šteta što ovaj tim nećemo gledati na Majoru, njihov zanimljiv stil igranja kao i ličnosti (neki bi rekli i negativci) će sigurno nedostajati na turniru.
Njihovo mesto zauzeće ekipa iz faze koja se trenutno igra. Na kraju pete runde, tri tima imaće 2:3 skor, pa će se te ekipe boriti za jedno mesto koje vodi u drugu fazu turnira. Najbolja ekipa u trouglu nakon pete runde će zauzeti prvo mesto i čekati boljeg iz duela timova koji su zauzeli 2. i 3. mesto. Pobednik tog meča (zakazan za 04:30h) igraće u drugoj fazi turnira umesto ekipe 100 Thieves.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: