Burgosu otkriven tumor na bubregu

Izvor: B92

Petak, 28.02.2003.

20:55

Default images

Golman madridskog Atletika Herman Burgos ima tumor na bubregu, zbog čega će morati da bude operisan, preneli su mediji u Španiji.

Tumor je otkriven na medicinskom pregledu, a klub je saopštio da je igrač otišao na detaljne preglede da bi pronašao uzrok stalnih problema sa bubrezima. Predsednik Atletika Hezus Hil rekao je da su i Burgos i klub čekali konačne rezultate da bi videli kakve korake da preduzmu.

"Svi se nadamo da je u pitanju lažna uzbuna. Razgovaraćemo ponovo sutra, ali nadam se da ćemo tada dobiti neke dobre vesti i da u pitanju nije ništa ozbiljno", kazao je Hil.

Dugokosi 33-godišnji Argentinac, koji ima i svoju rok grupu, propustio je poslednje dve prvenstvene utakmice zbog zdravstvenih tegoba, za koje je mislio da potiču od gripa. Burgos je ime stekao u River Plati, a postao je ljubimac navijača Atletika zbog svojih izuzetnih i ponekada ekscentričnih odbrana. Za reprezentaciju je igrao 34 puta, a od nacionalne selekcije oprostio se u novembru prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: