Vučić najavio: Otvara se još jedna brza saobraćajnica FOTO/VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom profilu na Instagramu najavio otvaranje brze saobraćajnice Lajkovac – Divci.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 22.12.2023.

12:15

Default images
Foto: Predsedništvo

Otvaranje ove saobraćajnice duge 11.934 metra od Lajkovca (auto-put Miloš Veliki) do Petlje Divci predviđeno je za sutra, 23. decembra, u 12 časova.

"Ponosan na Srbiju koja se gradi i ljude koji vredno rade. Srbija ne sme da stane", napisao je Vučić uz video-materijal na svom profilu na Instagramu.

Već je urađen i pušten kružni tok na samoj naplatnoj rampi Lajkovac dužine 466 metara i urađeno je posle petlje Divci prema Valjevu još 600 metara brze saobraćajnice koja se sada ne pušta u saobraćaj. To znači da je završeno ukupno 13 kilometara brze saobraćajnice, od čega je 12,4 kilometra već pušteno ili će sutra biti pušteno u saobraćaj.

Sledeće godine biće završeno još 5,2 kilometra do Valjeva kao i 2,4 kilometra ugovorene Južne obilaznice oko Valjeva koja je veza sa industrijskom zonom.
Foto: Predsedništvo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

"Nećemo ometati snabdevanje ruskim gasom"

Moldavija neće ometati isporuku ruskog gasa kroz svoj region Transistriju nakon što ugovor o tranzitu sa Ukrajinom istekne ove godine, izjavio je juče moldavski ministar energetike Viktor Parlicov.

7:56

8.5.2024.

1 d

Podeli: