Vesti -

Studio B na prodaju - cena 528.000 EUR

Beograd -- Agencija za privatizaciju objavila je javni poziv za privatizaciju Studija B, po početnoj ceni od 528.626 evra, na koliko je procenjena vrednost kapitala.

Izvor: B92
Podeli

Studio B će se privatizovati metodom javnog nadmetanja a pravo učešća imaju domaći i strani državljani, pravna lica, kao i konzorcijumi, navodi se u oglasu objavljenom na sajtu Agencije za privatizaciju.

Na prodaju je ponuđeno 100 odsto kapitala Javnog radio-difuznog preduzeća Studio B, koji je u vlasništvu grada Beograda.

Prema izveštaju ovlašćenog procenitelja, ukupna procenjena vrednost kapitala koji je predmet prodaje, sa stanjem na dan 31.12.2014. godine, iznosi: 528.626,138 evra, navodi se u pozivu.

Zainteresovani mogu podneti prijave za učešće u postupku najkasnije do 27. juna na adresu Agencije za privatizaciju u Beogradu.

Svi zainteresovani dužni su da uplate depozit za učešće u postupku, u iznosu od 52.862,613 evra.

Otvaranje ponuda biće održano 29. jula.

Ranije je objavljeno da su do sada interesovanje za privatizaciju Studija B iskazale dve firme - "CTC Unit" Beograd, po danas usvojenom modelu i "Gama sistem" iz beogradskog naselja Zuce koja je zainteresovana za kupovinu imovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.