Gradonačelnik: Uskoro tender za izgradnju novog doma zdravlja

Do kraja meseca očekuje se objavljivanje tendera za izgradnju doma zdravlja u Borči, koja bi trebalo da počne u oktobru, rekao je gradonačelnik Zoran Radojičić.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 18.08.2019.

15:42

Gradonačelnik: Uskoro tender za izgradnju novog doma zdravlja
Foto :Depositphotos, vilevi

Gradonačelnik je istakao da je doneta odluka o pokretanju javne nabavke za izvođenje radova i vršenje stručnog nadzora, kao i da je priprema konkursne dokumentacije u toku.

On je ponovio da se očekuje da izgradnja doma zdravlja u Borči, u okviru Doma zdravlja "Palilula", počne na jesen ove godine, a planirani rok za završetak radova je 12 meseci od početka izgradnje, prenosi ekapija.com.

U cilju obezbeđivanja adekvatne zdravstvene usluge i pomoći u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, prvi čovek Beograda naveo je da tokom avgusta tri doma zdravlja (Vračar, Zemun i Mladenovac) dobijaju ultrazvučne aparate u vrednosti od 12 miliona dinara. Takođe, tokom avgusta, domovi zdravlja u Barajevu, Surčinu, Zemunu, Grockoj i na Vračaru dobijaju medicinsku opremu i značajne aparate u vrednosti od 10 miliona dinara, a u DZ "Zvezdara" stiže digitalni rendgen aparat u vrednosti od 12 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

8 h

Podeli: