Ministar o MMF: U jednom trenutku i ja treba da se vidim...

Ministar za rad Zoran Đorđević kaže da će sa Misijom MMF-a razgovarati o setu poreskih zakona i planiranju novih propisa u nadležnosti tog ministarstva.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

11:45

Ministar o MMF: U jednom trenutku i ja treba da se vidim...
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

"U jednom trenutku i ja treba da se vidim s njima, danas će sa njima prvo razgovarati ministar finansija. Pričaćemo o setu zakona koji je sada u skupštini kad su u pitanju porezi, ali i onome što će biti u budućnosti, odnosno planiranju novog seta zakona koji su u nadležnosti Ministarstva za rad", rekao je Đorđević novinarima nakon otvaranja direktorske i ekspertske konferenciji Centra javnih službi za zapošljavanje zemalja jugoistočne Evrope.

Plenarnim sastankom u Narodnoj banci Srbije danas su počeli zvanični razgovori predstavnika Srbije i misije Međunarodnog monetarnog fonda povodom prvog razmatranja rezultata novog programa makroekonomskih i strukturnih reformi, podržanog Instrumentom za koordinaciju politike (PCI-Policy Coordination Instrument).

Misija MMF-a, koju predvodi DŽejms Rouf, boraviće u Beogradu od 24. septembra do 4. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

4 h

Podeli: