Poslednji let za Cirih, te linije više nema

Avio kompanija "Germania Flug" danas je po poslednji put poletela sa niškog aerodroma “Kosntantin Veliki” za Cirih.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2018.

11:10

Poslednji let za Cirih, te linije više nema
Foto: Thinkstock

Putnici su mogli ovom avio-kompanijom da lete za vreme novogodišnjih praznika, od 22. decembra do 8. januara. Od danas je linija ukinuta.

Letovi "Germania Flug"-a počeli su 23. juna i trebalo je da se avio-sabraćaj na relaciji Niš-Cirih odvija čitave sezone. Međutim, letovi su obustavljeni 27. oktobra i delimično obnovljeni tokom novogodišnjih praznika.

Iz švajcarske avio-kompanije su ranije naveli da više neće imati liniju Niš-Cirih iz "ekonomskih razloga".

"Germania Flug" je četvrta avio-kompanija koja je poslednje dve godine počela da saobraća sa Aerodroma "Konstantin Veliki", a u Niš su došli posle švajcarske kompanije "Swiss airlines" kojom je takođe moguće leteti na relaciji Niš-Cirih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

18 h

Svet

Uvode još jedan porez: "Preterujete..."

U Nemačkoj će se uvesti porez na skupljanje povratne ambalaže. Tako više mnogi ne mogu da skupljaju flaše i limenke do mile volje i da ih vraćaju za novac, a da ništa od toga ne moraju dodatno da plate.

9:08

7.5.2024.

1 d

Podeli: