U Srbiji niče i drugi hotel Kraun plaza

Novi Sad -- Interkontinental Hotelska Grupacija (IHG) najavila je zvanično započinjanje radova na hotelu Kraun plaza u Novom Sadu, drugom po veličini gradu u Srbiji.

Izvor: B92
Podeli

Hotel kapaciteta 144 soba, čije je otvaranje predviđeno tokom 2016. godine, biće situiran u srcu poslovnog centra Novog Sada, i tek na nekoliko minuta hoda od istorijskog centra, navodi se u saopštenju IHG.

Kraun plaza Novi Sad će predstaviti niz funkcija podesnih za potrebe organizacija poslovih programa i sastanaka, među kojima će biti pet prostorija za sastanke i dve prostorije za sastanke formata upravnih odbora.

Kao pripadnica globalnog portfolija IHG, robna marka “Crowne Plaza Hotels & Resorts” prisutna je u preko 65 zemalja sveta , a četvrta je po veličini među luksuznim sveuslužnim hotelskim markama i jedna od onih sa najbržim stepenom razvoja.

Od 2003. godine do danas, portfolio Kraun plaza hotela se duplirao i trenutno broji preko 400 hotela, dok se broj hotela u pripremi na globalnom nivou uvećao za čak četiri puta - i sada sadrži skoro 100 hotela.

strana 1 od 291 idi na stranu