Kostić: Jedva čekam Al Dahru

Beograd -- Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić kaže da treba pozdraviti najavljene investicije iz UAE u srpsku poljoprivredu, ali upozorava i da su naša očekivanja velika.

Izvor: B92
Podeli

"Gledam veoma povoljno, jedva čekam da oni dođu, ali dajte prvo da imamo rezultate", rekao je Kostić na skupu "Ekonomist - Svet 2014." održanom u Beogradu.

"Imamo sreću što smo našli 'bogate rođake' u tako velikim investitorima. Ali naša očekivanja su velika. Ako neko očekuje da će Al Dahra da kupi zemljište, kako je najavljeno, to je nemoguće. Možemo očekivati da investira kao i svugde u svetu i njihov dolazak treba pozdraviti", naveo je vlasnik MK grupe.

Kostić je govorio i o saradnji s Podravkom sa kojom, kako kaže, već pola godine pregovara o mogućoj saradnji. Pregovori će, prema njegovim rečima, biti nastavljeni i danas i moguće je, kako je naveo, da će jednog dana i da se udruže.

Srbija

Ko će dobiti 13. platu?

Beograd -- Svega 10% zaposlenih će se obradovati jednoj plati više, dok je čak 85% njih sigurno da bonusa ili 13. plate – neće biti, pokazuje anketa poslovi.infostud.com.

Srbija utorak 31.12. 17:14 Komentara: 7

Dinar u 2014. ulazi oslabljen

Beograd -- Kurs dinara će u Novu godinu ući oslabljen za 0,1 odsto prema evru ili 11 para, jer će njegova srednja vrednost u petak, 3. januara, iznositi 114,7559 za evro.

Srbija utorak 31.12. 17:02 Komentara: 1
strana 1 od 419 idi na stranu