Hrvatska ima novu čarter avio-kompaniju

Hrvatski startap ETF Ervejz planira da započne poslovanje ove godine čarter letovima sa jadranske obale do evropskih destinacija.

Region

Izvor: B92

Petak, 08.01.2021.

12:02

Hrvatska ima novu čarter avio-kompaniju
Foto: Depositphotos/Boarding2Now

Avio-kompanija je registrovana u novembru 2020. i planira da koristi avion Boing 737-800. Kompanija je trenutno u procesu zapošavanja kabinskog osoblja koje će imati sedište u zemlji i inostranstvu, izveštava portal Exyuaviation.

"ETF Ervejz je novi hrvatski čarter prevoznik koji želi da poboljša povezanost jadranskih gradova s evropskim i drugim destinacijama. U ovom trenutku tražimo nove članove naše leteće porodice", naveli su iz kompanije za taj portal.

Kompanija takođe planira da ponudi usluge "mokrog lizinga" (wet-leasing), odnosno davanja aviona na lizing.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

"Nećemo ometati snabdevanje ruskim gasom"

Moldavija neće ometati isporuku ruskog gasa kroz svoj region Transistriju nakon što ugovor o tranzitu sa Ukrajinom istekne ove godine, izjavio je juče moldavski ministar energetike Viktor Parlicov.

7:56

8.5.2024.

1 d

Podeli: