Mercedes najavio unikatni auto snova VIDEO

Premijera je za nekoliko dana.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Utorak, 03.05.2022.

13:14

Default images

Mercedes je objavio niz tizera kojima želi da zagolica maštu ljubitelja automobila ovog brenda. Iako su prvi renderi nagoveštavali kako bi G klasa mogla imati neke veze sa novim vozilom, najnoviji video otkrio je potpuno drugačiji smer.

Novi jedinstveni Mercedes nastao je u saradnji sa muzičarom poznatim kao Will.I.Am, a radi se o radikalnoj modigikaciji modela GT 63 S E Performance.

Sada je to ekstremno izduženi kupe sa dvoja vrata. Ona se otvaraju "naopačke“, a uz izuzetno dugu haubu predstavljaju okosnicu novog dizajna. Prednji kraj donosi nešto sasvim novo, uz napomenu da bi sve trebalo biti pod velom retro dizajna.
Više detalja o ovom automobilu znaće se za par dana, s obzirom da je 5. maja zakazana zvanična premijera, a onda će biti poznata i priča koja stoji iza ovog specijalnog Mercedesovog kupea.

Sudeći po informacijama koje su pratile objave, vrlo verovatno se radi o unikatu koji će biti ponuđen na prodaju na dobrotvornoj aukciji, da bi tako dobijena sredstva bila donirana jednom školskom programu vezanom za tehničke nauke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: