Hyundai predstavio sportski Tucson N Line

N Line porodica marke Hyundai dobila je novog člana – Tucson.

Automobili

Izvor: SN

Sreda, 27.01.2021.

16:00

Hyundai predstavio sportski Tucson N Line
Photo: Hyundai

S obzirom da se ne radi o "čistokrvnom" N modelu, Tucson je dobio uglavnom vizuelna poboljšanja, ali i elektronske komponente, specijalno podešene za N Line.

Inženjeri su uspeli da smanje vibracije i osiguraju "više agilnosti", pa bi Tucson N Line u "normal modu" trebalo da bude jednako udoban kao i standardni Tucson, ali i ponuditi drugačije iskustvo aktiviranjem "sport moda".

Hyundai tvrdi da se menjačč Tucsona N Line ponaša drugačije u različitim modovima vožnje, a upravo to je rezultat optimizacije. Svaki točak se kontroliše individualno, čime se smanjuje naginjanje i vertikalno kretanje.

Tucson N Line izgleda agresivnije od standardnog zahvaljujući svojoj poboljšanoj karoseriji, dvostrukim završecima izduvnih cevi i setu 19-inčnih felni.

Promena ispod haube nije bilo, što znači da se Tucson N Line može dobiti sa 1,6-litarskim turbobenzincem sa ili bez blage hibridne tehnologije, a u ponudi su verzije od 150 i 180 KS.

Tu je i 1,6-litarski dizel s blagom hibridnom tehnologijom, koji isporučuje 136 KS.
Photo: Hyundai
Photo: Hyundai
Photo: Hyundai
Photo: Hyundai
Photo: Hyundai

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: