Stiže nova Toyota Hilux VIDEO

Stiže nova verzija čuvenog Toyotinog neuništivog modela.

Automobili

Izvor: SN

Utorak, 02.06.2020.

09:00

Stiže nova Toyota Hilux VIDEO
Photo: Toyota

Nova verzija Toyota Hilux modela pojaviće se na tržištu 2021. godine i prema prvim informacijama najveće promene će doživeti na prednjem delu automobila.

To znači da ćemo videti drugačiju masku, svetla, branik i otvore za vazduh.

One malo skuplje verzije će imati LED zadnja svetla, dok se pominje i novi dizajn aluminijumskih felni od 17 i 18 inča, ali i dosta šira paleta boja nego što smo navikli do sada.

Takođe, za unutrašnjost je predviđen i novi infotainment sistem, uz Apple CarPlay i Android Auto, a ta bogata oprema podrazumeva i širu listu bezbednosnih i sistema pomoći vozaču.

Što se motora tiče, pominje se novi 2,8 litarski agregat, ali bez navođenja detalja. Maskiranu verziju je probao i čuveni španski vozač Fernando Alonso kako možete videti u priloženom snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: