Nissan tehnološki osvežio Micru

Nissan je unapredio aktuelnu generaciju popularnog gradskog modela Micra novim detaljima, koje uključuju novi multimedijalni sistem i dodatna standardna oprema.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

12:50

Nissan tehnološki osvežio Micru

Potencijalni kupci nove Micre imaće u svom vozilu NissanConect multimediju koja je opremljena sa TomTom navigacijom koja dolazi sa saobraćajnim informacijama u realnom vremenu, besplatna ažuriranja softvera u narednih pet godina, plus Android Auto i Apple CarPlay.

Ekran osetljiv na dodir će biti iste veličine kao i do sad (7 inča), ali glavna jedinica će imati manje dugmića i novu multi-touch mogućnos."Home scren" je potpuno prilagodljiv pa će korisnik moći da ga podesi sa svojim prečicama, a tu je i novi sistem glasovne kontrole.
Foto: Nissan
Nissan je dodao i novi displej između obrtomera na kontrolnoj tabli, koji pokazuje nove informacije poput primanja telefonskog poziva i tekstualnih poruka, a preradio je i dugmiće na volanu.

Što se tiče unapređenja osnovnog paketa opreme, tu su sada elektro-podizači zadnjih stakala u N-Connecta i Tekna paketima, te redizajnirani zadnji parking senzori koji izgledaju integrisaniji u zadnjem braniku.
Foto: Nissan
Nova Nissan Micra dolazi sa tri pogonske verzije – ulazni 1,0-litarski trocilindraš sa 70 KS, 0,9-litarski trocilindarski turbobenzinac sa 88 KS i 1,5-litarski dizel sa takođe 88 KS.

Peta generacija Micre aktuelna je od aprila 2017. godine, a Nissan je do sada prodao više od 115.000 jedinica u Evropi.
Foto: Nissan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: