Volvo XC60 zvanično u prodaji

Grand Motors, eksluzivni uvoznik automobila Volvo, zvanično je počeo prodaju novog modela – crossovera XC60 promocijom na sajmu automobila u Novom Sadu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2008.

12:05

Default images

Volvo XC60 odlikuju atraktivan dizajn, unapređen enterijer, ali i brojni elektronski sistemi koji doprinose bezbednosti ovog modela.

XC60 je prvo Volvoovo, ali za sada i jedino vozilo u klasi koje se serijski, bez doplate, oprema novim sigurnosnim sistemom City Safety. To je „pametan“ elektronsko-laserski sistem, koji automatski, bez vozačeve intervencije, pri brzinama nižim od 30 km/h sasvim zaustavlja XC60, ako se previše približava vozilu ispred.

Kupcima će najzanimljivija biti verzija sa dizel motorom od 2,4 litra (163 KS), šestostepenim ručnim menjačem, pogonom na sva četiri točka i bogatim paketom opreme Base koja, sa carinom transportnim troškovima i PDV-om, košta 37.900 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Srbija je jedno od prvih tržišta ne samo u regionu, već i u jugoistočnom delu Evrope na kojem je počela prodaja ovog noviteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: