Istraga pokazala da je Voker poginuo zbog velike brzine

Glumac Pol Voker i njegov prijatelje Rodžer Rodas nastradali su zbog toga što se automobil kojim su se vozili pre nesreće kretao prebrzo, ustanovljeno je istragom.

Izvor: B92

Petak, 20.12.2013.

13:06

Default images

Nakon što je krajem novembra u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo američki glumac koji se proslavio ulogom u serijalu akcionih filmova "Paklene ulice" (Fast & Furious), sumnjalo se da je glavni uzrok udesa bila upravo prebrza vožnja.

Istražni organi potvrdili su ove pretpostavke u svom saopštenju. Utvrđeno je i da automobil nije pretrpeo nikakav mehanički kvar pre nesreće, o čemu se takođe spekulisalo u medijima. Istražitelji su odbacili mogućnost da je do udesa došlo zbog neravnine na kolovozu, što se takođe ranije navodilo kao jedan oo mogućih uzroka nesreće.

Podsećamo, Pol Voker i Rodžer Rodas poginuli su kada je Porsche Carrera GT kojim je upravljao Rodas izleteo sa puta i udario u stub ulične rasvete, a zatim i u drvo, nakon čega se automobil zapalio i eksplodirao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: