"Ti ne zaslužuješ metak..."

Glumica Uma Turman, zvezda filmova "Ubiti Bila" Kventina Trarntina, koje je producirao Harvi Vajnstin, poslala je veoma žustru poruku kontroverznom producentu kao častitku za Dan zahvalnosti, praznik koji su amerikanci obeležili u četvrtak.

Život

Izvor: B92

Subota, 25.11.2017.

11:38

GettyImages

Ona je, na svom Instagram profilu, postavila svoju sliku iz pomentuog filma, uz koju je ostavila komentar, u čijem zaključku piše:

"Srećan Dan zahvalnosti svima! (Osim tebe Harvi, i svih vas zlih zavernika - drago mi je što se klupko polako odmotava - vi ne zaslužujete metak)", napisala je glumica.

Turmanova nije otkrila svoje iskustvo seksualnog uznemiravanja, ali je u svojoj poruci ostavila hešteg #MeToo (i ja takođe). Ona je svoju poruku završila rečima "pratite me dalje" (stay tuned).

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Uma Turman je u početkom oktobra dospela u naslove kada je, u intervjuu na crvenom tepihu, u stanju koje su mediji okarakterisali kao "kontrolisani bes", govorila o slučaju Harvija Vajnstina.

Ona je tada izjavila:

"Čekam trenutak kada ću biti manje ljuta i besna. Kada budem spremna, reći ću sve što imam da kažem!"

Turmanova je u karijeri glumila u sedam filmova u produkciji Harvija Vajnstna, koga je za seksulano zlostavljanje i uzenmiravanje, do sada, optužilo više od 100 žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: