Kompanija koju je Vajnštajn osnovao ide na prodaju?

Filmska producentska kuća Vajnštan kompani (Weinstein Co.), čiji je jedan od osnivača Harvi Vajnštajn optužen za seksualno uznemiravanje, možda će biti prodata.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.10.2017.

17:25

Kompanija koju je Vajnštajn osnovao ide na prodaju?
Foto: Getty

Vajnštajn kompani danas je saopštila da će odmah dobiti novčanu infuziju od Koloni kapitala (Colony Capital) i da pregovora o potencijalnoj prodaji cele ili značajnog dela kompanije, preneo je Asošiejted pres.

Drugi osnivač kompanije, Harvijev brat Bob Vajnštajn, rekao je prošle nedelje da kompanija neće biti prodata ili ugašena, dodajući da banke, partneri i deoničari "potpuno podržavaju" producentsku kuću.

Harvi Vajnštajn otpušten je iz kompanije koju je osnovao pošto ga je više glumica optužilo da ih je seksualno uznemiravao ili napadao.

Američka akademija filmske umetnosti i nauke isključila je juče Harvija Vajnštajna iz članstva. Udruženje producenata danas će razmatrati njegov slučaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: