- Vesti -

Šta sluša kanadski premijer ovog leta?

Kanadski premijer Džastin Trudo objavio je na sajtu Spotifaj plej-listu pesama koje sluša ovog leta. Medju omiljenim izvodjačima kanadskog premijera su Drejk, Fijona Epl, Piter Gabrijel, Nena Čeri i drugi, prenosi AP.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug / Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP
Foto: Tanjug / Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP

"Šta slušam ovog leta? Šta bi trebalo?", napisao je na engleskom i francusko Trudo kada je objavio listu na Tviteru.

Trudo (45) nije prvi svetski zvaničnik koji objavljuje listu pesama na sajtu Spotifaj, a pre njega to je učinio bivši predsednik SAD Barak Obama 2015. godine koji je otkrio da voli da sluša Stivija Vondera, Boba Dilana, Aretu Frenklin...

Očekivano, više od trećine njegove liste od 39 pesama zauzimaju kanadski izvođači. Tu su i Drejk "Signs", Šon Mendes "There's Nothing Holin' Me Back" i Alesija Kara "Scars to Your Beautiful".

Premijer sluša i mega hit Luisa Fonsija "Despacito", kao i evergrin "Everybody Hurts" R.E.M-a.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Ženio se 120 puta i ima 28 dece

Da li ste ikada pomislili da je moguće oženiti 120 žena i dobiti 28 dece? Tajlanđanin Tambon Prasert je, međutim, to i dokazao i time, verovatno, postavio novi rekord u broju venčanja.

Vesti petak 22.09. 08:12 Komentara: 0

Tramp, umetničkim sredstvima: Sonata o predsedniku SAD

Izraelski kompozitor Avner Hanani komponovao je sonatu o predsedniku SAD Donaldu Trampu "Sonatu Tramp", koja se kao kompozicija najbolje može opisati kao monodrama za video i klavir, navode izraelski mediji i dodaju da se zapravo radi o mešavini raznih Trampovih govora uz klavirsku pratnju kompozitora.

Vesti četvrtak 21.09. 19:42 Komentara: 1

Kineski glumac 30 dana zatvoren na aerodromu u Helsinkiju

Na helsinškom aerodromu, koji je ocenjen kao najbolji u svetu, kineski glumac Rajan Džu živeće u kabini 30 dana kako bi proverio da li to istina, a ceo projekat umnogome podseća na film "Terminal", saopštila je finska avio-kompanija "Finavija", koja je organizator ovog svojevrsnog testa.

Vesti četvrtak 21.09. 15:58 Komentara: 2
strana 1 od 3478 idi na stranu