Američki komičar na ruskoj televiziji "isprozivao" Trampa (VIDEO)

Američki komičar Stiven Kolbert trenutno boravi u Rusiji. Gostujući u ruskoj emisiji Ivan Urgant, obratio se gledaocima Rusima, ali je iskoristio priliku i da spomene američkog predsednika.

Život

Izvor: B92

Subota, 24.06.2017.

17:55

Američki komičar na ruskoj televiziji
Foto: Youtube Screenshot/Вечерний Ургант

Kolbert se pridružio domaćinu Ivanu Ugrantu u ruskom ruletu sa votkom i kiselim krastavcima. Nazdravljajući, poručio je: "Divnom i prijateljski nastrojenom ruskom narodu“.

Nakon što je Urgant saopštio Kolbertu da se emisija ne emituje u Americi, komičar je istakao da planira da se nađe na Trampovom mestu, šaleći se sve vreme na Trampov račun zbog odnosa sa Rusima.

"Ovde sam da objavim da ću se kandidovati za predsednika 2020. godine i mislio sam da preskočimo posrednika tako što ću reći Rusima“, rekao je komičar.

"Ako bi neko voleo da radi na mojoj kampanji neformalno, molim vas samo mi recite“, dodao je on.

Uz treću čašicu vodke poručio je: "Jaka Amerika! Jaka Rusija!“

Kolbert je već dva puta bio kandidat za predsednika, oba puta Južne Karoline. Prvi put, 2007. godine, nije dobio podršku ni od demokrata ni od republikanaca, dok je drugi put bio peti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: