"24. minuta": Kako izgleda kad Vučić kritikuje Vlada... Vladu

U prvoj emisji "24. minuta" nakon predsedničkih izbora Zoran Kesić bavio se najviše predsedničkim izborima i pokazao kako će u praksi novoizabrani predsednik Vučić kritikovati Vladu Srbije.

Život

Izvor: B92

Subota, 08.04.2017.

22:01

"Pet dugih godina čekali smo na ovaj trenutak, da mu vidimo leđa, da konačno dođu dugoočekivane promene, da dođe neko novo lice", reči su kojima Kesić počinje novu emisiju.

"Sada, kada je to došlo, napokon možemo da kažemo... Au. Meni je Toma zapravo bio sasvim ok. Pazi, nastavio usavršavanje, student pod stare dane. Radoznao. Pasionirani čitalac knjiga... Knjige. Tarabića. Diskretan, ne zvoca. Daš mu ordenje on se sam zanima u ćošku. Ne pravi nered. Imao prvu damu, dobro, prvu Dragicu. Ima bre od blata da ga pravimo. Al bukvalno, lopatom, pa natapkaš".

Kako kaže, nakon prebrojanih glasova novi predsednik Srbije je premijer Srbije.

U emitovanom prilogu sa RTS navedeno je da će predsednik Vučić biti predsednik svih građana i oštar kritičar Vlade.

"Zar Vučić do sada nije bio oštar kritičar Vlade", pita Kesić. "Čim Georgiev nešto tvitne, Vučić kritikuje. Naravno, to je kritika Vlada, a kako bi Vučićeva kritika Vlade izgledala u praksi..."

Analitičar je bio novinar lista "Danas" Draža Petrović, a gost jedan od osnivača pokreta "Otpor" Ivan Marović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: