Deda Mrazevi bajkeri delili poklone deci u Sremčici

Više od 300 motociklista obučenih u kostime Deda Mraza okupilo se danas ispred Skupštine grada odakle su se uputili ka Ustanovi za decu i mlade „Sremčica” kako bi štićenike ove ustanove i ove godine obradovali poklonima za Novogodišnje praznike.

Život

Izvor: B92

Subota, 26.12.2015.

15:42

Default images
Tanjug / AP Photo/Darko Vojinovic

Prijateljstvo između članova moto organizacije BJBajkers i štićenika doma traje dugo, a ova novogodišnja, humanitarna, akcija organizuje se već devet godina, navodi se u saopštenju.

"Devet godina za redom Asocijacija BJBikers nesebično pruža podršku korisnicima Ustanove za decu i mlade "Sremčica" hrabreći nadu u njima da iskorače ka zajednici i budu njen deo. Svaki član bajkera je iz godine u godinu širio priču o korisnicima naše ustanove prenoseći uvek nove i lepše utiske sa naših novogodišnjih i uskršnjih akcija svojim prijateljima i porodicama", rekla je direktorka Ustanove, Milka Milovanović-Minić.

Ona je zahvalila bajkerima i svima koji podržavaju i pomažu rad te ustanove u nameri da stvorimo tolerantnije društvo i bolje mesto za život osobama sa intelektualnom ometenošću.

Ove godine motociklisti BJBikers moto-zajednice štićenicima doma doneli su paketiće, ali i pripremili kulturno edukativan program. Tradicionalno od 2007. godine, svake poslednje subote u kalendarskoj godini članovi moto zajednice BJBajkers obučeni u kostime Deda Mraza, okupljaju se i odlaze u organizovanoj koloni motocikala do Ustanove u Sremčici gde deci ometenoj u mentalnom razvoju dodeljuju novogodisnje paketiće, priređuju zabavni program i druže se tokom čitavog dana sa decom, navodi se u saopštenju.
Foto: Urban Cruiser
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: