Kraj serije “Dva i po muškarca”

Nakon 12 godina mreža CBS prikazaće večeras poslednju epizodu svoje hit serije "Dva i po muškarca".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 19.02.2015.

20:13

Default images

Kako prenosi AP, jednočasovno finale bi trebalo da pruži odgovor na jedno goruće pitanje: da li će se bivša zvezda sitkoma Čarli Šin pojaviti, kao što mnogi najavljuju, četiri godine nakon svadje sa producentima koja je dovela do njegove zamene Eštonom Kučerom.

Prepuna šala i dosetki o genitalijama i telesnim izlučevinama, serija je počela da se emituje 22. septembra 2003. godine. Priča se vrtela oko Čarlija (Šin), hedoniste i frilens pisca džinglova koji živi opuštenim i raskalašnim životom u svojoj luksuznoj kući na plaži, a kojem se pridružuje njegov brat Alan (Džon Krejer), kompulsivno uredan kiropraktičar koga je žena napustila, te Alanov sin Džejk, ne preterano bistar kilnac opsednut hranom (Angus T. Džons).

U poslednjoj sezoni Džons, koji je u medjuvremenu stasao u odraslog tinejdžera, napustio je seriju.

Šin je izbačen iz serije u martu 2011. zbog "skandaloznog ponašanja" i vredjanja kreatora sitkoma Čaka Lora.

Njegov lik je na početku naredne sezone "sahranjen" (poginuo je u pariskom metrou), a glavno mesto u seriji preuzeo je Kučer, u ulozi Voldena, mladog internet milijardera, koji usvaja dečaka. Tako priča u seriji opet odgovara naslovu.

U prošlonedeljnoj epizodi, Alan je zaprosio Lindzi (Kortni Torn-Smit) koja je, konačno, pristala da se uda za njega, a Volden je to umalo učinio sa Mekmartinovom (Megi Loson), seksi socijalnom radnicom koja mu je pomogla oko usvajanja.

Da li će Alan i Volden imati zajedničko venčanje, ali svak sa drugom osobom, a ne jedan s drugim?

I da li će Čarli vaskrsnuti iz mrtvih?

Da bi saznali odgovore na ta pitanja, gledaoci, barem oni u Americi, moraće da sačekaju do večeras kada će biti prikazana završna epizoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: