Aktuelno

Četvrtak, 19.02.2015.

20:13

Kraj serije “Dva i po muškarca”

Izvor: Tanjug

Kraj serije “Dva i po muškarca” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

129 Komentari

Sortiraj po:

aleksa

pre 9 godina

Vidim komentare nekih koji pricaju koje su bolje epizode sa carlijem ili ne a nisu ogledali sa estonom ni jednu.Naravno da su bolje sa carlijem fore su bolje inteligentnije mogu to kazem zato sto sam pogledao bas svaku epizodu.Prvih 5 sezona su jako dobre najbolja je 2 sezona po meni kasnije posle 8 show se menja cak kad ode i dzejk serija nema 2 ipo muskarca nego dolazi u 11 sezoni cerka c.harpera potpuno se gube.dobro su se setili da u 12 usvoje dete da bi se vratili na staro to su trebali odmah da urade cim je dzejk otiso i da umesto estona stave nekog drugog glumca kad vec ne igra carli.Zadnja epizoda nije losa ali sam kraj po meni nije dobar .carli je hteo da se pojavi u zadnjoj ali je takodje i trazio da posle naprave seriju the HARPERS sa Krajerom (alen) mislim da bi ta serija bila uspesna ali nije hteo chuck lorre.serija je u dobra u zadnjoj se pojavljuje i svarceneger.

ukratko

pre 9 godina

prijatelji su retardirana serija za devojcice sa retardiranim likovima na nivou leminga.
mucke su genijalne, streberi nisu losi, a dva ipo muskarca je gotivna serija.
zivot prema jimu je super takodje.
naravno pamtim neke jos bolje sitkome zadnjih petnestak god.

Markisaa

pre 9 godina

Razocaravajuci zavrsetak serije, Carli je bio ziv svo vrijeme kidnapovan od strane Rouz, nekako pokusava da pobjegne i prijti Alenu i ostalim da ce im zagorcati zivot pri tom na njihove adrese stize pismo o ogromnoj kolicini novca Carlija, pojavljuje se i Dzejk koji je ozenjen cak ima i djecu koja nisu njegova, uglavnom Carlijev lik je pravljen u animaciji jedino na kraju covjek koji lici na njega biva "ubijen" klavirom naravno bez prave vidiljivosti, zadnja epizoda traje gotovo 50 minuta i nije pretjerano smijesna, ukupan utisak prilicno rayocaravajuci.
Pozdrav za manijake serije.

Pele76

pre 9 godina

Idiotska Serija
To ovde u Severnoj americi niko ne gleda.
Bolje se vratite onim Spanko-latinoamerickim serijama gde bar ima nesto LEPO da se vidi.
(dejan, 19. februar 2015 21:30)

Hvala na prosvetljenju i što si otišao tamo. Na pravom si mestu.
P.S. Uživaj sa suprugom u latino serijama. Nakon toga pomozi ženi da opere sudove, a ona će tebi da usisaš kuću

Crnogorac

pre 9 godina

http://look-like-tv.us/two-and-a-half-men-s12-e15-of-course-hes-dead-part-one/

Nemoj posle da bude Crnogorac rekao ovo Crnogorac rekao ono.
Uzivajte! :)

Pronicljivi

pre 9 godina

Neko je dole pitao koja je to serija bolja u 9-oj ili 10-oj sezoni. Ako izostavimo ono očigledno - Simpsonove, evo ja ću ti reći - Frejžer! Najbolji sitkom ikad i topla preporuka svakom ko je nije gledao. Zanimljivo je da se i u ovoj seriji sve vrti oko odnosa između dva brata.

sandokan

pre 9 godina

Neko je trazio da se preprica. Naime, Carli nije umro u Parizu, prevario je Rouz na medenom mesecu i ona ga je drzala u nekom podrumu cetiri godine i davala mu da jede. Kada je pobegao, u isto vreme Alan saznaje da Carli ima 2,5M dolara od dzinglova i svi likovi u seriji dobijaju poruke od Carlija, svim bivsim devojkama i kcerci se izvinjava, salje im cekove po 100000$, a majci, Alanu i Voldenu preti da ce ih ubiti. Pojavljuje se i Dzejk kome je poslao cek isto. U svakom slucaju pojavljuje se lik ispred vrata kuce ledjima okrenut i obucen kao Carli, zvoni i klavir mu pada na glavu i pored u stolici, reziser (Cak Lor) kaze "pobedjujem", i pri tome i na njega pada klavir. Nisam napomenuo jos da kada Alan i Volden odu u miliciju, glavni detektiv je Svarceneger.

papaja republika

pre 9 godina

E vidiš Marko meni engleski humor uopšte nije smešan i "Mućke" mi uopšte nisu zanimljive. Stvar ukusa.
(Slobodan 032, 20. februar 2015 04:07)

Mislim da je pre stvar intelekta, poređenje mućki sa bilo kojim američkim sitkomom je apsurdno, u najmanju ruku.

Vladinemir

pre 9 godina

Jedna od najjacih serija ikad.. Bilo mi je glupo kada su izbacili Carlija, ali Kucer igra sasvim drugacijeg lika (osim sto ima mnogo para).. Ne zelim da kvarim ljudima koji nisu gledali zadnju epizodu, ali kraj uopste nije los.. Alan je nosio seriju poslednje 4 sezone i to na odlican nacin.. Svaka cast Dzonu Krajeru i Caku Loru.. Izvukli su maksimum posle odlaska Carli Sina.. pozz

DJ Ape

pre 9 godina

@marko, 20. februar 2015 02:23

Prijatelju, ti si stavio "Štrebere", sigurno jednu od najidiotskijih serija svih vremena, prilagođenu ljudima sa IQ-om do 70, u istu rečenicu sa "Mućkama"?!

Popij mleko i u krevet, moraš da učiš preko vikenda, kontrolni iz prirode i društva ti je u ponedeljak...

ciga

pre 9 godina

niste normalni! klasicni srbi, navikli na jedno i cim se nesto promeni odma pljuju po tome, a da nisu ni pogledalii o cemu se radi! pogledajte neku epizodu sa atonom kucerom pa onda pricajte! aston nema istu ulogu kao carli sin, totalno je drugi lik u odnosu na njega!

Lošmi

pre 9 godina

Dobra serija ali po meni 5 najboljih su Mućke, Nepristojni ljudi, Crna guja, Treći kamen od sunca i Meš (malo starije generacije se sećaju sigurno). Ali opet sve je stvar ukusa naravno.

Simon Le Bon

pre 9 godina

Seriju pratim od njenog početka i dečačkog izgleda Čarlija Šina,sačinjenu u top produkciji,sa odličnim,dobro i studiozno smišljenim i planiranim šalama,koju na kraju krajeva odlikuje vrhunski humor i skup sjajno uklopljenih likova koji prezentuju životne uspone i padove američkog načina života...
Serija je do osme sezone,kada se Čarli očigledno napijao i bukvalno,tokom snimanja,bila sjajna,usmerena ka malo inteligentnijem delu gledalaca,bez "praznog hoda",puna dobrog,pozitivnog humora,potpuno relaksirajuća.
Oni koje porede ovu seriju sa "Mućkama",koju takođe obožavam i smatram je jednom od najboljih britanskih serija,očigledno nemaju pojma,budući da se radi u suštini o dve konceptualno,kako studijski i tako i producentski,potpuno različite serije,koje se ne mogu upoređivati.
Sa Kučerom u glavnoj ulozi nisam odgledao nijednu epizodu,smatrajući da od momenta njegovog ulaska "SA KLUPE" umesto najboljeg strelca ekipe,utakmica nije mogla da se dobije,tako da sam je napustio u tom momentu.
Takođe,poruka za one koji ovde favorizuju neke "Štrebere" i "Prijatelje":DVA I PO ČOVEKA SA ČARLIJEM SU ZAKON!

Goblin

pre 9 godina

U tom periodu kada je Carli otisao, Dzejk je vec bio odrastao a kasnije odlazi i on, tako da to vise nije "Two and a half men". To je neka druga serija sa Alanom u istoj kuci...Ukusi su razliciti, moze da se nadje po neka simpaticna scena ali cela poslednja sezona je bila uzasna...Ako uporedjujemo: "Two and a half men" sa i bez Carlija je isto kao i "Friends" i "Joey".

Ivan

pre 9 godina

Čarli se pojavljuje u zadnjoj epizodi??????
Ali:
U zadnjoj sceni Čarli dolazi ispred svoje kuće (sve vreme kamera snima da se ne vidi lik) pozvoni na vrata i u tom trenutku njegov klavir mu pada na glavu.
Tako da se Charlie Sheen nije pojavio...

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 9 godina

Postovanje za seriju i bice mi krivo kad se zavrsi, ipak sam prakticno odrastao sa njom i likovima iz iste.Mozda je bila bolja sa Carlijem a mozda je u pitanju zamor, jer ipak pricamo o periodu od 13 godina.Pa meni bre moj kolektiv dosadio za godinu dana (a i ja njemu).Sto se Carlija tice nije dorastao Wolteru Wajtu. :-) Pozdav...

Nemanja

pre 9 godina

Vidim dacje mnogi osporavaju, ali moje je misljenje davje ova serija bila odlicna..zanimljiva..humor koji ne moze da ostavi gledaoce ravnodusnim...Sa Carlijem I bez njega nije isto..Bolji serijali su sa njim na celu..Meni se ova serija svidja I dan danas je gledam na vasem kanalu..Iako sam svaku epizodu odhledao bar deset puta..Zao mi je sto se zavrsava..:((((

Нашминкана

pre 9 godina

Читам коментаре и не верујем да су некоме они Штребери смешни? Ја погледала можда 2 епизоде и јако ме био блам, трансфер непријатности...

Illmatic '94

pre 9 godina

Ja nisam gledao epizode sa Estonom ali mislim da ne moze to da se poredi sa Carlijem nikako. Prvo on je bio od pocetka tu,drugo on je brat Alanu pa je zanimljivije i jos dok je Dzejk bio mali tad je bilo extra. Serija prakticno gubi dva glavna i najbolja lika kasnije,Carlija i Dzejka. Jeste d Dzejk glumi i posle Carlija jedno vreme ali sigurno nije smesan kao kad je bio mali.

ivan

pre 9 godina

Citam komentare, te bolji su "prijatelji", te bolji su "streberi" te .... bolje ovo , bolje ono ...
Sve je stvar ukusa, o ukusima se ne raspravlja. Cak citam i kako je glup humor ...Verovatno smo i mi koji smo je gledali "glupi", ali ajde danas svako ima pravo na svoje misljenje pa tako prihvatam da neko misi da sam glup, ne smeta mi.
Meni je ova serija jedna od najboljih koje sam ikada gledao, sa Carlijem, Sa Estonom jeste ok, ali mi nije na istom nivou (i njih sam sve odgledao). Carli jeste nosio seriju, ali su je nosili i ostali, podjednako dobro kao i on. Daleko od toga da je Carli bio sporedna uloga kako neko rece.
Ponavljam, o ukusima se ne raspravlja.... neko voli crvenu boju, neko plavu, a nigde ne postoji pravilo koja je boja "bolja" !

Komljen

pre 9 godina

Gledao sam seriju X puta i ko zna koliko cu jos, naravno sa Šinom, on je serija. Jednu sezonu sa Estonom sam odgledao i to je to, od mene mu je i to dosta. U SAD prosečan broj gledalaca je oko 13 mil, sa Eštonom oko 9, ogroman pad,ko zna sta bi bilo da je stara ekipa ostala do sada.

mental

pre 9 godina

Serija je bila dobra prve 3-4 sezone (max5) od tada i carlijeve fore pocele da smaraju! O ashtonu necu ni da pricam to ne gledam, on je nula svakako

ajronik-supersonik

pre 9 godina

Vreme je da se snima srpska verzija serije Dva i po muškarca
(Miky, 19. februar 2015 23:02)....pa kad su mogli da ALI BULVALNO PREKOPIRAJU "Seranove"(inache,ODLICHNA serija!),i da naprave ono njesra od "Sindjelicca",valjda bi ovde malo bolje odradili copy-paist...."EURECA!..I'VE JUST INVENTED A DRINKIN' HELMET!"...TUPPPP!...

Mr. Spock

pre 9 godina

Kad neko kaze da su Prijatelji bolji o Dva i po muskarca, sam sebe je diskvalifikovao za bilo kakvu dalju raspravu. O ukusima se ne raspravlja, pogotovo ne sa onima koji ga nemaju! Inace, serija je definitivno losija bez Carlija. I neko je dobro primetio, ne samo zbog njega, nego zbog njegovog odnosa, pre svega sa Alanom. Politicki nekorektan, inteligentan humor, puno ironije... Sve ono sto u Prijateljima nismo mogli da vidimo. Streberi su vec dosta bolji, ali u poslednjim epizodama se takodje razvodnjavaju. Je suis Charlie!

Mikeli

pre 9 godina

Zašto ne reprizirate vesele sedamdesete? Super serija, dugo nije bila. Baš dugo. Čini mi se da prijatelje puštate već par godina iznova i iznova.

Goran G.

pre 9 godina

Realno je da je serija zavrsila odlazkom Carlija, takodje realno je da jedna od boljih serija po gledanosti, najrealnije je da sam zamrzio Kucer-a od kada je preuzeo ulogu nekako mi je bezveze. Nadam se da je reziser shvatio koliko je izgubio odlaskom Carlija i da nam sprema iznenadjenje (iskupljenje) jer kako procitah jedan komentar 'vratite Carlija i gurajte seriju jedno 100 godina - mislim da nikom nebi dosadila' toliko od jednog od miljardu fanova serije. ;)

sasa

pre 9 godina

u pocetku odlicna nakon par serijala je pocelo srozavanje .
zadnji serijal sa sinom i ovo sa kucerom je bilo dosta bizarno i cesto
usiljeno.trebalo je zavrsiti pre 3 serijala

Lazari

pre 9 godina

Ne znam zasto ne pustate Mucke? Po komentarima se vidi da smo ih bas zeljni. Uvek kada je neka vest o serijama svi odusevljeno o Muckama pisu! Pustajte! Gledanost ce biti velika

sandokan

pre 9 godina

@ marko

Pa bas suprotno, u tome je uspeh serije, jer su scenaristi i reziseri imali manje glumaca na raspolaganju a iz njih izvukli maksimum i uspeli da stvore i odrze konstantan humor.

Neko

pre 9 godina

Mnogo ce mu znaciti tvoja podrska, siguran sam ;)

Odlična serija, i sa Astonom. Jon Cryer razbio. Praticu vaše sledeće projekte Jone.
(Ns, 19. februar 2015 22:58)

Dule Pančevo

pre 9 godina

Ja sam prestao da gledam seriju kad je došla ona Čarlijeva nepriznata ćerka lezbejka, e tad su stvarno preterali, serija je izgubila svaki smisao.

Samurai

pre 9 godina

Bilo kako bilo, svi skupa su uzeli ogromne kolicine novca. Briga njih koga mi volimo koga ne. Svi se obogatili i glumci i ton majstori i kamermani i sminkderi i ko zna ko sve jos.

Vladimir

pre 9 godina

E hvala najlepse da je srece da je ovde niste nikad prikazali a vratili Seinfeld-e i ostale inteligentne komedije a ne ovaj prozaican prizemni humor.

Otišo si sarmu probo nisi

pre 9 godina

Kučer je simpatičan momak, ali sa glumom blage veze nema. Tu ne mislim samo na ovu seriju nego uopšte. Čarlija kad su šutnuli bio je kraj.

crnogorac

pre 9 godina

Napokon jedna dobra vijest!Ali sad ce sigurno rts da ju prikazuje?..ali i to je bolje od montevidea..esve je bolje od montevidea cak i budva

kile

pre 9 godina

Po meni je serija bila odlicna sa Shinom ali posle je mnogo manje urnebesna. Kako su epizode sa Kucerom prolazile bili su sve napadniji i vulgarniji i izasli su iz koloseka koji sam voleo kod ove serije pa sam prestao da je gledam. Valjda nisu mogli da nadomeste odsustvo glavnog lika pa su promenili koceptualnu sustinu kako bi zadrzali ljude. Naravno kod nekih je to i upalilo ali ne i kod mene.

Kiza

pre 9 godina

Mucke i Alo Alo se nece skoro prikazivati na TV-u, iz jednog prostog razloga, posto je licenca za te serije istekla tako da bi morala da se obnovi da bi se prikazivala.

neriljano

pre 9 godina

Ja nisam nikad odgledao epizodu sa Estonom Kucerom. I ljudi mi govore da ne treba, da bih zadrzao samo odlicne uspomene na seriju.

Vani

pre 9 godina

mene to nepotresa jer mi se ove epizode bez Čarjola nesvidjaju, gledao nekoliko i jednostavno to nijr to.
sad se moram prebaciti na lud, zbunjen, ja :-)

fizo

pre 9 godina

Pa to je i sa Sheenom bila ista serija, plitak humor, svaki put isto, Sheen se napije, dovede neku ribu i to je to ... naspram nekih drugih humorističnih serija poput the officea ili entouragea ili svih onih britanskih serija kao što su black adder, only fools and horses ... izgleda žalosno

marko

pre 9 godina

Po meni poprilicno glupa serija.Nije mi jasno kako je zadrzala publiku sve ove godine.Prijatelji i Streberi su mnogo bolji, a o Muckama da ne govorimo. Jednostavno imaju vise likova, samim tim scenaristi mogu biti kreativniji,a i serija ce duzi period biti zanimljiva.Kao sto neko rece pustite Mucke i ako moze u starom terminu od 6 ili 6:30, vise se i ne secam.

ja

pre 9 godina

mi sto nismo pogledali dalje od dve epizode nakon odlaska Sina imamo odgovor na to zasto je losa ili nije interesantna - zato sto je to Eston Kucer...i za redakciju stvarno biste mogli da pustite Mucke, a ne da pocinjete stoti put sa prijateljima koji ce uskoro doci do kraja

who dares wins

pre 9 godina

Nije bila losa, sa Carlijem naravno. Dajte Mucke, ako se ne varam odavno je nije bilo na nasim televizijama. Jednostavno ne postoji bolja serija!

SEINFELD AND KRAMER AND GEORGE AND NEWMAN

pre 9 godina

Meni nije jasno kome ova serija dobra a jos smesna....glup, zatupljujuci humor koji je zatupio Amere polako se uvlaci kod nas, to se vidi po narodu!

milosh-96 / USA

pre 9 godina

"Prijatelji" su mnogo bolji, takodje i "Štreberi" (The Big Bang Theory) a i da pomenem BBC-jevu seriju "Moja porodica" (My Family).

sandokan

pre 9 godina

Ruku na srce, serija nije nista posebno bez Carlija, a jos manje bez Dzejka. Pre svega hocu da kazem da pricate kojesta a 90% ljudi ovde nije ni pogledali seriju nakon Carlija a kazete kako je ocajna, a time potvrdjujete jer ni ne spominjete Angus T. Jonesa da je otisao. Serija je losa bez Carlija, ali nije toliko djubre kao sto svi govore.

seven

pre 9 godina

Odlicna serija,samo sa Charlijem,posle toga katastrofa.
Iz jucerasnje epizode
Alan-Jake,kako je bilo danas u skoli?
Jake-Imali smo test iznenadjenja
Alan-I kako je proslo?
Jake-Ja sam se bas iznenadio
..Alan-To nije izgovor da se nisi pripremio za test
Jake-kako da se pripremim kad je bilo iznenadjenje........

CJ

pre 9 godina

Vi što niste gledali posle 2011, kako znate da je katastrofa ako niste gledali? Serija je i posle bila solidna, ne zbog Kučera već zbog toga što je glavna uloga pripala Alanu koji je po meni fenomenalno glumio u svih 13 sezona. Odgledajte koju epizodu, i da vas razočara ne možete izgubiti ništa.

Lemi

pre 9 godina

prosecna serija bez Seana katastrofa
(da da, 19. februar 2015 22:37)

Care ... ako vec pojma nemas engleski, bolje je da se ne foliras ovako pateticno nego da ispada magarac. Veruj.

mali jože

pre 9 godina

Nemate pojma ljudi. Serija ništa nije izgubila odlaskom Čarlija i dolaskom Kučera. Naprotiv. Ja sam sve epizode odgledao i mogu da kažem da su podjednako komične i epizode sa Eštonom,ako ne i smešnije. Preporučujem svima da odgledaju sve epizode. Neće se niko pokajati. Obećavam.

NastyB

pre 9 godina

Ko je gledao iole pažljivo ovu seriju (ja sam prevodio par sezona za prijevodi-online sajt) shvatio je da je Čarli, ustvari, samo sporedan lik, a da su najbolje fore nastale od strane Alana, Džejka i Berte i njihovog odnosa sa Čarlijem. Da je otišao Alan, a ostao Čarli, serija bi propala posle par epizoda. U to sam duboko ubeđen.
Stvar je, kod nas, samo u tome što je našem mentalitetu pijanac-kurvar koji stalno mulja nešto razumljiviji i bliskiji od internet-milionera koji je to zaradio svojom pameću, pa se ljudima Kučer ne sviđa.
Uostalom, koja je to serija bolja u svojoj 9-oj ili 10-oj sezoni nego na početku?? Izuzev South Park-a koji je jednako dobar kao prvih epizoda (možda i bolji) sve ostale serije gube na kvalitetu posle određenog vremena.
Lično, nadam se da će Krajer uskoro u novi sitkom, tip je sjajan glumac.

man

pre 9 godina

Seriju sam odgledao,ovo ce sad biti 3-ci put.Uporedio bih je po kvalitetu sa legendarnim "Muckama".Steta sto je Charlie 2011. napustio.Pogledao sam malo i ove novije gde Ashton u stvari igra sporednu ulogu,jer stara ekipa(Alan,Berta i DJejk)nose seriju.Nista bez Charlie Sh.

marko_sthlm

pre 9 godina

Konačno.
Jedna od najgorih i najnemaštovitijih serija. Sa Charlie Shin-om ili bez svejedno. Ustvari gora sa njim...Razvlačenje uvek istih fora i replika. I kao Charlie je neki magnet za žene - onakvog izgleda, kako da ne!

Mare,NS

pre 9 godina

Nekad se kod nas vrtela neka,dosta uspesna reklama za detrdzent,koja je glasila:

Za vas pere,Carli!

Producenti je ocito nisu gledali i shvatili,ko i sta prodaje ovu seriju.
P.S.Svi smo Carli,makar bi u podsvesti zeleli da budemo!!!

izađi iz rupe

pre 9 godina

Konačno.
Jedna od najgorih i najnemaštovitijih serija. Sa Charlie Shin-om ili bez svejedno. Ustvari gora sa njim...Razvlačenje uvek istih fora i replika. I kao Charlie je neki magnet za žene - onakvog izgleda, kako da ne!
(marko_sthlm, 19. februar 2015 22:18)

Hteli su tebe da pitaju kako izgleda dobar frajer ali nisi bio dostupan.

glomazno

pre 9 godina

otkad je otisao sin, alan je postao glavna uloga ali ne zbog zelje reditelja i posebno producenata, nego zato sto ovaj drugi tip bre nije uopste glumac..jedino gore od njega ste mogli tom kruza da stavite na carlijevo mesto.

roby

pre 9 godina

odlična serija i grozan Čarlijev stajling - satenske košulje čudnih dezena, safari bermude, čarape dokoljenice i... cipele!? I tako stalno, a živi u kući na plaži

Nikola-Apa

pre 9 godina

Jedna od boljih serija sto dokazuje i to da Carli jos uvek drzi rekord kao najplaceniji glumac u seriji ikada , od kad je Carli otisao iz serije ni jednu epizodu nisam odgledao niti cu , a epizode sa Carlijem sam odgledao sve po minimum dva puta , za mene je serija zavrsila Carlijevim odlaskom . Ashton jednostavno nije za to .

XXXL

pre 9 godina

Serijal sa Carlijem i bez, razlika zemlja i nebo. Odgledao sam sve serije dok Carli Sin igrao glavnu ulogu ostale tu i tamo, ali sam prezadovoljan serijom.

dejan

pre 9 godina

Idiotska Serija
To ovde u Severnoj americi niko ne gleda.
Bolje se vratite onim Spanko-latinoamerickim serijama gde bar ima nesto LEPO da se vidi.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Bez carlija to je druga serija, nijednu epizodu nisam gledao bez njega...
(pribil, 19. februar 2015 20:45)

Kako znaš ako nisi gledao?

do koske

pre 9 godina

Bez carlija to je druga serija, nijednu epizodu nisam gledao bez njega...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pribil, 19. februar 2015 20:45)


...i ja isto,
njemu svarseno odgovara uloga,on je i privatno takav ludak :)
a ovaj isfolirani sponzor ......?!@

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

serija se zavrsila onog trenutka kada je otisao carli sin,a sa njim u glavnoj ulozi mogli su da guraju do kraja njegovog zivota,nikada nikome ne bi dosadili!!!

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

serija se zavrsila onog trenutka kada je otisao carli sin,a sa njim u glavnoj ulozi mogli su da guraju do kraja njegovog zivota,nikada nikome ne bi dosadili!!!

izađi iz rupe

pre 9 godina

Konačno.
Jedna od najgorih i najnemaštovitijih serija. Sa Charlie Shin-om ili bez svejedno. Ustvari gora sa njim...Razvlačenje uvek istih fora i replika. I kao Charlie je neki magnet za žene - onakvog izgleda, kako da ne!
(marko_sthlm, 19. februar 2015 22:18)

Hteli su tebe da pitaju kako izgleda dobar frajer ali nisi bio dostupan.

do koske

pre 9 godina

Bez carlija to je druga serija, nijednu epizodu nisam gledao bez njega...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pribil, 19. februar 2015 20:45)


...i ja isto,
njemu svarseno odgovara uloga,on je i privatno takav ludak :)
a ovaj isfolirani sponzor ......?!@

XXXL

pre 9 godina

Serijal sa Carlijem i bez, razlika zemlja i nebo. Odgledao sam sve serije dok Carli Sin igrao glavnu ulogu ostale tu i tamo, ali sam prezadovoljan serijom.

Nikola-Apa

pre 9 godina

Jedna od boljih serija sto dokazuje i to da Carli jos uvek drzi rekord kao najplaceniji glumac u seriji ikada , od kad je Carli otisao iz serije ni jednu epizodu nisam odgledao niti cu , a epizode sa Carlijem sam odgledao sve po minimum dva puta , za mene je serija zavrsila Carlijevim odlaskom . Ashton jednostavno nije za to .

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Bez carlija to je druga serija, nijednu epizodu nisam gledao bez njega...
(pribil, 19. februar 2015 20:45)

Kako znaš ako nisi gledao?

ja

pre 9 godina

mi sto nismo pogledali dalje od dve epizode nakon odlaska Sina imamo odgovor na to zasto je losa ili nije interesantna - zato sto je to Eston Kucer...i za redakciju stvarno biste mogli da pustite Mucke, a ne da pocinjete stoti put sa prijateljima koji ce uskoro doci do kraja

Mare,NS

pre 9 godina

Nekad se kod nas vrtela neka,dosta uspesna reklama za detrdzent,koja je glasila:

Za vas pere,Carli!

Producenti je ocito nisu gledali i shvatili,ko i sta prodaje ovu seriju.
P.S.Svi smo Carli,makar bi u podsvesti zeleli da budemo!!!

man

pre 9 godina

Seriju sam odgledao,ovo ce sad biti 3-ci put.Uporedio bih je po kvalitetu sa legendarnim "Muckama".Steta sto je Charlie 2011. napustio.Pogledao sam malo i ove novije gde Ashton u stvari igra sporednu ulogu,jer stara ekipa(Alan,Berta i DJejk)nose seriju.Nista bez Charlie Sh.

sandokan

pre 9 godina

Ruku na srce, serija nije nista posebno bez Carlija, a jos manje bez Dzejka. Pre svega hocu da kazem da pricate kojesta a 90% ljudi ovde nije ni pogledali seriju nakon Carlija a kazete kako je ocajna, a time potvrdjujete jer ni ne spominjete Angus T. Jonesa da je otisao. Serija je losa bez Carlija, ali nije toliko djubre kao sto svi govore.

seven

pre 9 godina

Odlicna serija,samo sa Charlijem,posle toga katastrofa.
Iz jucerasnje epizode
Alan-Jake,kako je bilo danas u skoli?
Jake-Imali smo test iznenadjenja
Alan-I kako je proslo?
Jake-Ja sam se bas iznenadio
..Alan-To nije izgovor da se nisi pripremio za test
Jake-kako da se pripremim kad je bilo iznenadjenje........

who dares wins

pre 9 godina

Nije bila losa, sa Carlijem naravno. Dajte Mucke, ako se ne varam odavno je nije bilo na nasim televizijama. Jednostavno ne postoji bolja serija!

NastyB

pre 9 godina

Ko je gledao iole pažljivo ovu seriju (ja sam prevodio par sezona za prijevodi-online sajt) shvatio je da je Čarli, ustvari, samo sporedan lik, a da su najbolje fore nastale od strane Alana, Džejka i Berte i njihovog odnosa sa Čarlijem. Da je otišao Alan, a ostao Čarli, serija bi propala posle par epizoda. U to sam duboko ubeđen.
Stvar je, kod nas, samo u tome što je našem mentalitetu pijanac-kurvar koji stalno mulja nešto razumljiviji i bliskiji od internet-milionera koji je to zaradio svojom pameću, pa se ljudima Kučer ne sviđa.
Uostalom, koja je to serija bolja u svojoj 9-oj ili 10-oj sezoni nego na početku?? Izuzev South Park-a koji je jednako dobar kao prvih epizoda (možda i bolji) sve ostale serije gube na kvalitetu posle određenog vremena.
Lično, nadam se da će Krajer uskoro u novi sitkom, tip je sjajan glumac.

Lemi

pre 9 godina

prosecna serija bez Seana katastrofa
(da da, 19. februar 2015 22:37)

Care ... ako vec pojma nemas engleski, bolje je da se ne foliras ovako pateticno nego da ispada magarac. Veruj.

CJ

pre 9 godina

Vi što niste gledali posle 2011, kako znate da je katastrofa ako niste gledali? Serija je i posle bila solidna, ne zbog Kučera već zbog toga što je glavna uloga pripala Alanu koji je po meni fenomenalno glumio u svih 13 sezona. Odgledajte koju epizodu, i da vas razočara ne možete izgubiti ništa.

glomazno

pre 9 godina

otkad je otisao sin, alan je postao glavna uloga ali ne zbog zelje reditelja i posebno producenata, nego zato sto ovaj drugi tip bre nije uopste glumac..jedino gore od njega ste mogli tom kruza da stavite na carlijevo mesto.

marko_sthlm

pre 9 godina

Konačno.
Jedna od najgorih i najnemaštovitijih serija. Sa Charlie Shin-om ili bez svejedno. Ustvari gora sa njim...Razvlačenje uvek istih fora i replika. I kao Charlie je neki magnet za žene - onakvog izgleda, kako da ne!

SEINFELD AND KRAMER AND GEORGE AND NEWMAN

pre 9 godina

Meni nije jasno kome ova serija dobra a jos smesna....glup, zatupljujuci humor koji je zatupio Amere polako se uvlaci kod nas, to se vidi po narodu!

dejan

pre 9 godina

Idiotska Serija
To ovde u Severnoj americi niko ne gleda.
Bolje se vratite onim Spanko-latinoamerickim serijama gde bar ima nesto LEPO da se vidi.

mali jože

pre 9 godina

Nemate pojma ljudi. Serija ništa nije izgubila odlaskom Čarlija i dolaskom Kučera. Naprotiv. Ja sam sve epizode odgledao i mogu da kažem da su podjednako komične i epizode sa Eštonom,ako ne i smešnije. Preporučujem svima da odgledaju sve epizode. Neće se niko pokajati. Obećavam.

marko

pre 9 godina

Po meni poprilicno glupa serija.Nije mi jasno kako je zadrzala publiku sve ove godine.Prijatelji i Streberi su mnogo bolji, a o Muckama da ne govorimo. Jednostavno imaju vise likova, samim tim scenaristi mogu biti kreativniji,a i serija ce duzi period biti zanimljiva.Kao sto neko rece pustite Mucke i ako moze u starom terminu od 6 ili 6:30, vise se i ne secam.

roby

pre 9 godina

odlična serija i grozan Čarlijev stajling - satenske košulje čudnih dezena, safari bermude, čarape dokoljenice i... cipele!? I tako stalno, a živi u kući na plaži

papaja republika

pre 9 godina

E vidiš Marko meni engleski humor uopšte nije smešan i "Mućke" mi uopšte nisu zanimljive. Stvar ukusa.
(Slobodan 032, 20. februar 2015 04:07)

Mislim da je pre stvar intelekta, poređenje mućki sa bilo kojim američkim sitkomom je apsurdno, u najmanju ruku.

Otišo si sarmu probo nisi

pre 9 godina

Kučer je simpatičan momak, ali sa glumom blage veze nema. Tu ne mislim samo na ovu seriju nego uopšte. Čarlija kad su šutnuli bio je kraj.

milosh-96 / USA

pre 9 godina

"Prijatelji" su mnogo bolji, takodje i "Štreberi" (The Big Bang Theory) a i da pomenem BBC-jevu seriju "Moja porodica" (My Family).

Pele76

pre 9 godina

Idiotska Serija
To ovde u Severnoj americi niko ne gleda.
Bolje se vratite onim Spanko-latinoamerickim serijama gde bar ima nesto LEPO da se vidi.
(dejan, 19. februar 2015 21:30)

Hvala na prosvetljenju i što si otišao tamo. Na pravom si mestu.
P.S. Uživaj sa suprugom u latino serijama. Nakon toga pomozi ženi da opere sudove, a ona će tebi da usisaš kuću

Нашминкана

pre 9 godina

Читам коментаре и не верујем да су некоме они Штребери смешни? Ја погледала можда 2 епизоде и јако ме био блам, трансфер непријатности...

Ivan

pre 9 godina

Čarli se pojavljuje u zadnjoj epizodi??????
Ali:
U zadnjoj sceni Čarli dolazi ispred svoje kuće (sve vreme kamera snima da se ne vidi lik) pozvoni na vrata i u tom trenutku njegov klavir mu pada na glavu.
Tako da se Charlie Sheen nije pojavio...

ivan

pre 9 godina

Citam komentare, te bolji su "prijatelji", te bolji su "streberi" te .... bolje ovo , bolje ono ...
Sve je stvar ukusa, o ukusima se ne raspravlja. Cak citam i kako je glup humor ...Verovatno smo i mi koji smo je gledali "glupi", ali ajde danas svako ima pravo na svoje misljenje pa tako prihvatam da neko misi da sam glup, ne smeta mi.
Meni je ova serija jedna od najboljih koje sam ikada gledao, sa Carlijem, Sa Estonom jeste ok, ali mi nije na istom nivou (i njih sam sve odgledao). Carli jeste nosio seriju, ali su je nosili i ostali, podjednako dobro kao i on. Daleko od toga da je Carli bio sporedna uloga kako neko rece.
Ponavljam, o ukusima se ne raspravlja.... neko voli crvenu boju, neko plavu, a nigde ne postoji pravilo koja je boja "bolja" !

neriljano

pre 9 godina

Ja nisam nikad odgledao epizodu sa Estonom Kucerom. I ljudi mi govore da ne treba, da bih zadrzao samo odlicne uspomene na seriju.

Mr. Spock

pre 9 godina

Kad neko kaze da su Prijatelji bolji o Dva i po muskarca, sam sebe je diskvalifikovao za bilo kakvu dalju raspravu. O ukusima se ne raspravlja, pogotovo ne sa onima koji ga nemaju! Inace, serija je definitivno losija bez Carlija. I neko je dobro primetio, ne samo zbog njega, nego zbog njegovog odnosa, pre svega sa Alanom. Politicki nekorektan, inteligentan humor, puno ironije... Sve ono sto u Prijateljima nismo mogli da vidimo. Streberi su vec dosta bolji, ali u poslednjim epizodama se takodje razvodnjavaju. Je suis Charlie!

Illmatic '94

pre 9 godina

Ja nisam gledao epizode sa Estonom ali mislim da ne moze to da se poredi sa Carlijem nikako. Prvo on je bio od pocetka tu,drugo on je brat Alanu pa je zanimljivije i jos dok je Dzejk bio mali tad je bilo extra. Serija prakticno gubi dva glavna i najbolja lika kasnije,Carlija i Dzejka. Jeste d Dzejk glumi i posle Carlija jedno vreme ali sigurno nije smesan kao kad je bio mali.

Markisaa

pre 9 godina

Razocaravajuci zavrsetak serije, Carli je bio ziv svo vrijeme kidnapovan od strane Rouz, nekako pokusava da pobjegne i prijti Alenu i ostalim da ce im zagorcati zivot pri tom na njihove adrese stize pismo o ogromnoj kolicini novca Carlija, pojavljuje se i Dzejk koji je ozenjen cak ima i djecu koja nisu njegova, uglavnom Carlijev lik je pravljen u animaciji jedino na kraju covjek koji lici na njega biva "ubijen" klavirom naravno bez prave vidiljivosti, zadnja epizoda traje gotovo 50 minuta i nije pretjerano smijesna, ukupan utisak prilicno rayocaravajuci.
Pozdrav za manijake serije.

Dule Pančevo

pre 9 godina

Ja sam prestao da gledam seriju kad je došla ona Čarlijeva nepriznata ćerka lezbejka, e tad su stvarno preterali, serija je izgubila svaki smisao.

kile

pre 9 godina

Po meni je serija bila odlicna sa Shinom ali posle je mnogo manje urnebesna. Kako su epizode sa Kucerom prolazile bili su sve napadniji i vulgarniji i izasli su iz koloseka koji sam voleo kod ove serije pa sam prestao da je gledam. Valjda nisu mogli da nadomeste odsustvo glavnog lika pa su promenili koceptualnu sustinu kako bi zadrzali ljude. Naravno kod nekih je to i upalilo ali ne i kod mene.

Kiza

pre 9 godina

Mucke i Alo Alo se nece skoro prikazivati na TV-u, iz jednog prostog razloga, posto je licenca za te serije istekla tako da bi morala da se obnovi da bi se prikazivala.

Komljen

pre 9 godina

Gledao sam seriju X puta i ko zna koliko cu jos, naravno sa Šinom, on je serija. Jednu sezonu sa Estonom sam odgledao i to je to, od mene mu je i to dosta. U SAD prosečan broj gledalaca je oko 13 mil, sa Eštonom oko 9, ogroman pad,ko zna sta bi bilo da je stara ekipa ostala do sada.

Samurai

pre 9 godina

Bilo kako bilo, svi skupa su uzeli ogromne kolicine novca. Briga njih koga mi volimo koga ne. Svi se obogatili i glumci i ton majstori i kamermani i sminkderi i ko zna ko sve jos.

Goblin

pre 9 godina

U tom periodu kada je Carli otisao, Dzejk je vec bio odrastao a kasnije odlazi i on, tako da to vise nije "Two and a half men". To je neka druga serija sa Alanom u istoj kuci...Ukusi su razliciti, moze da se nadje po neka simpaticna scena ali cela poslednja sezona je bila uzasna...Ako uporedjujemo: "Two and a half men" sa i bez Carlija je isto kao i "Friends" i "Joey".

sandokan

pre 9 godina

Neko je trazio da se preprica. Naime, Carli nije umro u Parizu, prevario je Rouz na medenom mesecu i ona ga je drzala u nekom podrumu cetiri godine i davala mu da jede. Kada je pobegao, u isto vreme Alan saznaje da Carli ima 2,5M dolara od dzinglova i svi likovi u seriji dobijaju poruke od Carlija, svim bivsim devojkama i kcerci se izvinjava, salje im cekove po 100000$, a majci, Alanu i Voldenu preti da ce ih ubiti. Pojavljuje se i Dzejk kome je poslao cek isto. U svakom slucaju pojavljuje se lik ispred vrata kuce ledjima okrenut i obucen kao Carli, zvoni i klavir mu pada na glavu i pored u stolici, reziser (Cak Lor) kaze "pobedjujem", i pri tome i na njega pada klavir. Nisam napomenuo jos da kada Alan i Volden odu u miliciju, glavni detektiv je Svarceneger.

Vladinemir

pre 9 godina

Jedna od najjacih serija ikad.. Bilo mi je glupo kada su izbacili Carlija, ali Kucer igra sasvim drugacijeg lika (osim sto ima mnogo para).. Ne zelim da kvarim ljudima koji nisu gledali zadnju epizodu, ali kraj uopste nije los.. Alan je nosio seriju poslednje 4 sezone i to na odlican nacin.. Svaka cast Dzonu Krajeru i Caku Loru.. Izvukli su maksimum posle odlaska Carli Sina.. pozz

Goran G.

pre 9 godina

Realno je da je serija zavrsila odlazkom Carlija, takodje realno je da jedna od boljih serija po gledanosti, najrealnije je da sam zamrzio Kucer-a od kada je preuzeo ulogu nekako mi je bezveze. Nadam se da je reziser shvatio koliko je izgubio odlaskom Carlija i da nam sprema iznenadjenje (iskupljenje) jer kako procitah jedan komentar 'vratite Carlija i gurajte seriju jedno 100 godina - mislim da nikom nebi dosadila' toliko od jednog od miljardu fanova serije. ;)

Simon Le Bon

pre 9 godina

Seriju pratim od njenog početka i dečačkog izgleda Čarlija Šina,sačinjenu u top produkciji,sa odličnim,dobro i studiozno smišljenim i planiranim šalama,koju na kraju krajeva odlikuje vrhunski humor i skup sjajno uklopljenih likova koji prezentuju životne uspone i padove američkog načina života...
Serija je do osme sezone,kada se Čarli očigledno napijao i bukvalno,tokom snimanja,bila sjajna,usmerena ka malo inteligentnijem delu gledalaca,bez "praznog hoda",puna dobrog,pozitivnog humora,potpuno relaksirajuća.
Oni koje porede ovu seriju sa "Mućkama",koju takođe obožavam i smatram je jednom od najboljih britanskih serija,očigledno nemaju pojma,budući da se radi u suštini o dve konceptualno,kako studijski i tako i producentski,potpuno različite serije,koje se ne mogu upoređivati.
Sa Kučerom u glavnoj ulozi nisam odgledao nijednu epizodu,smatrajući da od momenta njegovog ulaska "SA KLUPE" umesto najboljeg strelca ekipe,utakmica nije mogla da se dobije,tako da sam je napustio u tom momentu.
Takođe,poruka za one koji ovde favorizuju neke "Štrebere" i "Prijatelje":DVA I PO ČOVEKA SA ČARLIJEM SU ZAKON!

aleksa

pre 9 godina

Vidim komentare nekih koji pricaju koje su bolje epizode sa carlijem ili ne a nisu ogledali sa estonom ni jednu.Naravno da su bolje sa carlijem fore su bolje inteligentnije mogu to kazem zato sto sam pogledao bas svaku epizodu.Prvih 5 sezona su jako dobre najbolja je 2 sezona po meni kasnije posle 8 show se menja cak kad ode i dzejk serija nema 2 ipo muskarca nego dolazi u 11 sezoni cerka c.harpera potpuno se gube.dobro su se setili da u 12 usvoje dete da bi se vratili na staro to su trebali odmah da urade cim je dzejk otiso i da umesto estona stave nekog drugog glumca kad vec ne igra carli.Zadnja epizoda nije losa ali sam kraj po meni nije dobar .carli je hteo da se pojavi u zadnjoj ali je takodje i trazio da posle naprave seriju the HARPERS sa Krajerom (alen) mislim da bi ta serija bila uspesna ali nije hteo chuck lorre.serija je u dobra u zadnjoj se pojavljuje i svarceneger.

Lazari

pre 9 godina

Ne znam zasto ne pustate Mucke? Po komentarima se vidi da smo ih bas zeljni. Uvek kada je neka vest o serijama svi odusevljeno o Muckama pisu! Pustajte! Gledanost ce biti velika

Mikeli

pre 9 godina

Zašto ne reprizirate vesele sedamdesete? Super serija, dugo nije bila. Baš dugo. Čini mi se da prijatelje puštate već par godina iznova i iznova.

ajronik-supersonik

pre 9 godina

Vreme je da se snima srpska verzija serije Dva i po muškarca
(Miky, 19. februar 2015 23:02)....pa kad su mogli da ALI BULVALNO PREKOPIRAJU "Seranove"(inache,ODLICHNA serija!),i da naprave ono njesra od "Sindjelicca",valjda bi ovde malo bolje odradili copy-paist...."EURECA!..I'VE JUST INVENTED A DRINKIN' HELMET!"...TUPPPP!...

DJ Ape

pre 9 godina

@marko, 20. februar 2015 02:23

Prijatelju, ti si stavio "Štrebere", sigurno jednu od najidiotskijih serija svih vremena, prilagođenu ljudima sa IQ-om do 70, u istu rečenicu sa "Mućkama"?!

Popij mleko i u krevet, moraš da učiš preko vikenda, kontrolni iz prirode i društva ti je u ponedeljak...

crnogorac

pre 9 godina

Napokon jedna dobra vijest!Ali sad ce sigurno rts da ju prikazuje?..ali i to je bolje od montevidea..esve je bolje od montevidea cak i budva

Nemanja

pre 9 godina

Vidim dacje mnogi osporavaju, ali moje je misljenje davje ova serija bila odlicna..zanimljiva..humor koji ne moze da ostavi gledaoce ravnodusnim...Sa Carlijem I bez njega nije isto..Bolji serijali su sa njim na celu..Meni se ova serija svidja I dan danas je gledam na vasem kanalu..Iako sam svaku epizodu odhledao bar deset puta..Zao mi je sto se zavrsava..:((((

Pronicljivi

pre 9 godina

Neko je dole pitao koja je to serija bolja u 9-oj ili 10-oj sezoni. Ako izostavimo ono očigledno - Simpsonove, evo ja ću ti reći - Frejžer! Najbolji sitkom ikad i topla preporuka svakom ko je nije gledao. Zanimljivo je da se i u ovoj seriji sve vrti oko odnosa između dva brata.

ciga

pre 9 godina

niste normalni! klasicni srbi, navikli na jedno i cim se nesto promeni odma pljuju po tome, a da nisu ni pogledalii o cemu se radi! pogledajte neku epizodu sa atonom kucerom pa onda pricajte! aston nema istu ulogu kao carli sin, totalno je drugi lik u odnosu na njega!

Lošmi

pre 9 godina

Dobra serija ali po meni 5 najboljih su Mućke, Nepristojni ljudi, Crna guja, Treći kamen od sunca i Meš (malo starije generacije se sećaju sigurno). Ali opet sve je stvar ukusa naravno.

Vani

pre 9 godina

mene to nepotresa jer mi se ove epizode bez Čarjola nesvidjaju, gledao nekoliko i jednostavno to nijr to.
sad se moram prebaciti na lud, zbunjen, ja :-)

Crnogorac

pre 9 godina

http://look-like-tv.us/two-and-a-half-men-s12-e15-of-course-hes-dead-part-one/

Nemoj posle da bude Crnogorac rekao ovo Crnogorac rekao ono.
Uzivajte! :)

ukratko

pre 9 godina

prijatelji su retardirana serija za devojcice sa retardiranim likovima na nivou leminga.
mucke su genijalne, streberi nisu losi, a dva ipo muskarca je gotivna serija.
zivot prema jimu je super takodje.
naravno pamtim neke jos bolje sitkome zadnjih petnestak god.

Neko

pre 9 godina

Mnogo ce mu znaciti tvoja podrska, siguran sam ;)

Odlična serija, i sa Astonom. Jon Cryer razbio. Praticu vaše sledeće projekte Jone.
(Ns, 19. februar 2015 22:58)

sandokan

pre 9 godina

@ marko

Pa bas suprotno, u tome je uspeh serije, jer su scenaristi i reziseri imali manje glumaca na raspolaganju a iz njih izvukli maksimum i uspeli da stvore i odrze konstantan humor.

sasa

pre 9 godina

u pocetku odlicna nakon par serijala je pocelo srozavanje .
zadnji serijal sa sinom i ovo sa kucerom je bilo dosta bizarno i cesto
usiljeno.trebalo je zavrsiti pre 3 serijala

fizo

pre 9 godina

Pa to je i sa Sheenom bila ista serija, plitak humor, svaki put isto, Sheen se napije, dovede neku ribu i to je to ... naspram nekih drugih humorističnih serija poput the officea ili entouragea ili svih onih britanskih serija kao što su black adder, only fools and horses ... izgleda žalosno

Vladimir

pre 9 godina

E hvala najlepse da je srece da je ovde niste nikad prikazali a vratili Seinfeld-e i ostale inteligentne komedije a ne ovaj prozaican prizemni humor.

mental

pre 9 godina

Serija je bila dobra prve 3-4 sezone (max5) od tada i carlijeve fore pocele da smaraju! O ashtonu necu ni da pricam to ne gledam, on je nula svakako

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 9 godina

Postovanje za seriju i bice mi krivo kad se zavrsi, ipak sam prakticno odrastao sa njom i likovima iz iste.Mozda je bila bolja sa Carlijem a mozda je u pitanju zamor, jer ipak pricamo o periodu od 13 godina.Pa meni bre moj kolektiv dosadio za godinu dana (a i ja njemu).Sto se Carlija tice nije dorastao Wolteru Wajtu. :-) Pozdav...

dejan

pre 9 godina

Idiotska Serija
To ovde u Severnoj americi niko ne gleda.
Bolje se vratite onim Spanko-latinoamerickim serijama gde bar ima nesto LEPO da se vidi.

marko_sthlm

pre 9 godina

Konačno.
Jedna od najgorih i najnemaštovitijih serija. Sa Charlie Shin-om ili bez svejedno. Ustvari gora sa njim...Razvlačenje uvek istih fora i replika. I kao Charlie je neki magnet za žene - onakvog izgleda, kako da ne!

marko

pre 9 godina

Po meni poprilicno glupa serija.Nije mi jasno kako je zadrzala publiku sve ove godine.Prijatelji i Streberi su mnogo bolji, a o Muckama da ne govorimo. Jednostavno imaju vise likova, samim tim scenaristi mogu biti kreativniji,a i serija ce duzi period biti zanimljiva.Kao sto neko rece pustite Mucke i ako moze u starom terminu od 6 ili 6:30, vise se i ne secam.

milosh-96 / USA

pre 9 godina

"Prijatelji" su mnogo bolji, takodje i "Štreberi" (The Big Bang Theory) a i da pomenem BBC-jevu seriju "Moja porodica" (My Family).

SEINFELD AND KRAMER AND GEORGE AND NEWMAN

pre 9 godina

Meni nije jasno kome ova serija dobra a jos smesna....glup, zatupljujuci humor koji je zatupio Amere polako se uvlaci kod nas, to se vidi po narodu!

mali jože

pre 9 godina

Nemate pojma ljudi. Serija ništa nije izgubila odlaskom Čarlija i dolaskom Kučera. Naprotiv. Ja sam sve epizode odgledao i mogu da kažem da su podjednako komične i epizode sa Eštonom,ako ne i smešnije. Preporučujem svima da odgledaju sve epizode. Neće se niko pokajati. Obećavam.

NastyB

pre 9 godina

Ko je gledao iole pažljivo ovu seriju (ja sam prevodio par sezona za prijevodi-online sajt) shvatio je da je Čarli, ustvari, samo sporedan lik, a da su najbolje fore nastale od strane Alana, Džejka i Berte i njihovog odnosa sa Čarlijem. Da je otišao Alan, a ostao Čarli, serija bi propala posle par epizoda. U to sam duboko ubeđen.
Stvar je, kod nas, samo u tome što je našem mentalitetu pijanac-kurvar koji stalno mulja nešto razumljiviji i bliskiji od internet-milionera koji je to zaradio svojom pameću, pa se ljudima Kučer ne sviđa.
Uostalom, koja je to serija bolja u svojoj 9-oj ili 10-oj sezoni nego na početku?? Izuzev South Park-a koji je jednako dobar kao prvih epizoda (možda i bolji) sve ostale serije gube na kvalitetu posle određenog vremena.
Lično, nadam se da će Krajer uskoro u novi sitkom, tip je sjajan glumac.

izađi iz rupe

pre 9 godina

Konačno.
Jedna od najgorih i najnemaštovitijih serija. Sa Charlie Shin-om ili bez svejedno. Ustvari gora sa njim...Razvlačenje uvek istih fora i replika. I kao Charlie je neki magnet za žene - onakvog izgleda, kako da ne!
(marko_sthlm, 19. februar 2015 22:18)

Hteli su tebe da pitaju kako izgleda dobar frajer ali nisi bio dostupan.

roby

pre 9 godina

odlična serija i grozan Čarlijev stajling - satenske košulje čudnih dezena, safari bermude, čarape dokoljenice i... cipele!? I tako stalno, a živi u kući na plaži

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

serija se zavrsila onog trenutka kada je otisao carli sin,a sa njim u glavnoj ulozi mogli su da guraju do kraja njegovog zivota,nikada nikome ne bi dosadili!!!

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Bez carlija to je druga serija, nijednu epizodu nisam gledao bez njega...
(pribil, 19. februar 2015 20:45)

Kako znaš ako nisi gledao?

do koske

pre 9 godina

Bez carlija to je druga serija, nijednu epizodu nisam gledao bez njega...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pribil, 19. februar 2015 20:45)


...i ja isto,
njemu svarseno odgovara uloga,on je i privatno takav ludak :)
a ovaj isfolirani sponzor ......?!@

Nikola-Apa

pre 9 godina

Jedna od boljih serija sto dokazuje i to da Carli jos uvek drzi rekord kao najplaceniji glumac u seriji ikada , od kad je Carli otisao iz serije ni jednu epizodu nisam odgledao niti cu , a epizode sa Carlijem sam odgledao sve po minimum dva puta , za mene je serija zavrsila Carlijevim odlaskom . Ashton jednostavno nije za to .

man

pre 9 godina

Seriju sam odgledao,ovo ce sad biti 3-ci put.Uporedio bih je po kvalitetu sa legendarnim "Muckama".Steta sto je Charlie 2011. napustio.Pogledao sam malo i ove novije gde Ashton u stvari igra sporednu ulogu,jer stara ekipa(Alan,Berta i DJejk)nose seriju.Nista bez Charlie Sh.

CJ

pre 9 godina

Vi što niste gledali posle 2011, kako znate da je katastrofa ako niste gledali? Serija je i posle bila solidna, ne zbog Kučera već zbog toga što je glavna uloga pripala Alanu koji je po meni fenomenalno glumio u svih 13 sezona. Odgledajte koju epizodu, i da vas razočara ne možete izgubiti ništa.

Mr. Spock

pre 9 godina

Kad neko kaze da su Prijatelji bolji o Dva i po muskarca, sam sebe je diskvalifikovao za bilo kakvu dalju raspravu. O ukusima se ne raspravlja, pogotovo ne sa onima koji ga nemaju! Inace, serija je definitivno losija bez Carlija. I neko je dobro primetio, ne samo zbog njega, nego zbog njegovog odnosa, pre svega sa Alanom. Politicki nekorektan, inteligentan humor, puno ironije... Sve ono sto u Prijateljima nismo mogli da vidimo. Streberi su vec dosta bolji, ali u poslednjim epizodama se takodje razvodnjavaju. Je suis Charlie!

Нашминкана

pre 9 godina

Читам коментаре и не верујем да су некоме они Штребери смешни? Ја погледала можда 2 епизоде и јако ме био блам, трансфер непријатности...

XXXL

pre 9 godina

Serijal sa Carlijem i bez, razlika zemlja i nebo. Odgledao sam sve serije dok Carli Sin igrao glavnu ulogu ostale tu i tamo, ali sam prezadovoljan serijom.

fizo

pre 9 godina

Pa to je i sa Sheenom bila ista serija, plitak humor, svaki put isto, Sheen se napije, dovede neku ribu i to je to ... naspram nekih drugih humorističnih serija poput the officea ili entouragea ili svih onih britanskih serija kao što su black adder, only fools and horses ... izgleda žalosno

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 9 godina

Postovanje za seriju i bice mi krivo kad se zavrsi, ipak sam prakticno odrastao sa njom i likovima iz iste.Mozda je bila bolja sa Carlijem a mozda je u pitanju zamor, jer ipak pricamo o periodu od 13 godina.Pa meni bre moj kolektiv dosadio za godinu dana (a i ja njemu).Sto se Carlija tice nije dorastao Wolteru Wajtu. :-) Pozdav...

Vladimir

pre 9 godina

E hvala najlepse da je srece da je ovde niste nikad prikazali a vratili Seinfeld-e i ostale inteligentne komedije a ne ovaj prozaican prizemni humor.

ja

pre 9 godina

mi sto nismo pogledali dalje od dve epizode nakon odlaska Sina imamo odgovor na to zasto je losa ili nije interesantna - zato sto je to Eston Kucer...i za redakciju stvarno biste mogli da pustite Mucke, a ne da pocinjete stoti put sa prijateljima koji ce uskoro doci do kraja

Mare,NS

pre 9 godina

Nekad se kod nas vrtela neka,dosta uspesna reklama za detrdzent,koja je glasila:

Za vas pere,Carli!

Producenti je ocito nisu gledali i shvatili,ko i sta prodaje ovu seriju.
P.S.Svi smo Carli,makar bi u podsvesti zeleli da budemo!!!

who dares wins

pre 9 godina

Nije bila losa, sa Carlijem naravno. Dajte Mucke, ako se ne varam odavno je nije bilo na nasim televizijama. Jednostavno ne postoji bolja serija!

Lemi

pre 9 godina

prosecna serija bez Seana katastrofa
(da da, 19. februar 2015 22:37)

Care ... ako vec pojma nemas engleski, bolje je da se ne foliras ovako pateticno nego da ispada magarac. Veruj.

ukratko

pre 9 godina

prijatelji su retardirana serija za devojcice sa retardiranim likovima na nivou leminga.
mucke su genijalne, streberi nisu losi, a dva ipo muskarca je gotivna serija.
zivot prema jimu je super takodje.
naravno pamtim neke jos bolje sitkome zadnjih petnestak god.

sandokan

pre 9 godina

Ruku na srce, serija nije nista posebno bez Carlija, a jos manje bez Dzejka. Pre svega hocu da kazem da pricate kojesta a 90% ljudi ovde nije ni pogledali seriju nakon Carlija a kazete kako je ocajna, a time potvrdjujete jer ni ne spominjete Angus T. Jonesa da je otisao. Serija je losa bez Carlija, ali nije toliko djubre kao sto svi govore.

mental

pre 9 godina

Serija je bila dobra prve 3-4 sezone (max5) od tada i carlijeve fore pocele da smaraju! O ashtonu necu ni da pricam to ne gledam, on je nula svakako

glomazno

pre 9 godina

otkad je otisao sin, alan je postao glavna uloga ali ne zbog zelje reditelja i posebno producenata, nego zato sto ovaj drugi tip bre nije uopste glumac..jedino gore od njega ste mogli tom kruza da stavite na carlijevo mesto.

ciga

pre 9 godina

niste normalni! klasicni srbi, navikli na jedno i cim se nesto promeni odma pljuju po tome, a da nisu ni pogledalii o cemu se radi! pogledajte neku epizodu sa atonom kucerom pa onda pricajte! aston nema istu ulogu kao carli sin, totalno je drugi lik u odnosu na njega!

crnogorac

pre 9 godina

Napokon jedna dobra vijest!Ali sad ce sigurno rts da ju prikazuje?..ali i to je bolje od montevidea..esve je bolje od montevidea cak i budva

DJ Ape

pre 9 godina

@marko, 20. februar 2015 02:23

Prijatelju, ti si stavio "Štrebere", sigurno jednu od najidiotskijih serija svih vremena, prilagođenu ljudima sa IQ-om do 70, u istu rečenicu sa "Mućkama"?!

Popij mleko i u krevet, moraš da učiš preko vikenda, kontrolni iz prirode i društva ti je u ponedeljak...

seven

pre 9 godina

Odlicna serija,samo sa Charlijem,posle toga katastrofa.
Iz jucerasnje epizode
Alan-Jake,kako je bilo danas u skoli?
Jake-Imali smo test iznenadjenja
Alan-I kako je proslo?
Jake-Ja sam se bas iznenadio
..Alan-To nije izgovor da se nisi pripremio za test
Jake-kako da se pripremim kad je bilo iznenadjenje........

Pele76

pre 9 godina

Idiotska Serija
To ovde u Severnoj americi niko ne gleda.
Bolje se vratite onim Spanko-latinoamerickim serijama gde bar ima nesto LEPO da se vidi.
(dejan, 19. februar 2015 21:30)

Hvala na prosvetljenju i što si otišao tamo. Na pravom si mestu.
P.S. Uživaj sa suprugom u latino serijama. Nakon toga pomozi ženi da opere sudove, a ona će tebi da usisaš kuću

Simon Le Bon

pre 9 godina

Seriju pratim od njenog početka i dečačkog izgleda Čarlija Šina,sačinjenu u top produkciji,sa odličnim,dobro i studiozno smišljenim i planiranim šalama,koju na kraju krajeva odlikuje vrhunski humor i skup sjajno uklopljenih likova koji prezentuju životne uspone i padove američkog načina života...
Serija je do osme sezone,kada se Čarli očigledno napijao i bukvalno,tokom snimanja,bila sjajna,usmerena ka malo inteligentnijem delu gledalaca,bez "praznog hoda",puna dobrog,pozitivnog humora,potpuno relaksirajuća.
Oni koje porede ovu seriju sa "Mućkama",koju takođe obožavam i smatram je jednom od najboljih britanskih serija,očigledno nemaju pojma,budući da se radi u suštini o dve konceptualno,kako studijski i tako i producentski,potpuno različite serije,koje se ne mogu upoređivati.
Sa Kučerom u glavnoj ulozi nisam odgledao nijednu epizodu,smatrajući da od momenta njegovog ulaska "SA KLUPE" umesto najboljeg strelca ekipe,utakmica nije mogla da se dobije,tako da sam je napustio u tom momentu.
Takođe,poruka za one koji ovde favorizuju neke "Štrebere" i "Prijatelje":DVA I PO ČOVEKA SA ČARLIJEM SU ZAKON!

Neko

pre 9 godina

Mnogo ce mu znaciti tvoja podrska, siguran sam ;)

Odlična serija, i sa Astonom. Jon Cryer razbio. Praticu vaše sledeće projekte Jone.
(Ns, 19. februar 2015 22:58)

papaja republika

pre 9 godina

E vidiš Marko meni engleski humor uopšte nije smešan i "Mućke" mi uopšte nisu zanimljive. Stvar ukusa.
(Slobodan 032, 20. februar 2015 04:07)

Mislim da je pre stvar intelekta, poređenje mućki sa bilo kojim američkim sitkomom je apsurdno, u najmanju ruku.

sasa

pre 9 godina

u pocetku odlicna nakon par serijala je pocelo srozavanje .
zadnji serijal sa sinom i ovo sa kucerom je bilo dosta bizarno i cesto
usiljeno.trebalo je zavrsiti pre 3 serijala

Dule Pančevo

pre 9 godina

Ja sam prestao da gledam seriju kad je došla ona Čarlijeva nepriznata ćerka lezbejka, e tad su stvarno preterali, serija je izgubila svaki smisao.

Otišo si sarmu probo nisi

pre 9 godina

Kučer je simpatičan momak, ali sa glumom blage veze nema. Tu ne mislim samo na ovu seriju nego uopšte. Čarlija kad su šutnuli bio je kraj.

Goblin

pre 9 godina

U tom periodu kada je Carli otisao, Dzejk je vec bio odrastao a kasnije odlazi i on, tako da to vise nije "Two and a half men". To je neka druga serija sa Alanom u istoj kuci...Ukusi su razliciti, moze da se nadje po neka simpaticna scena ali cela poslednja sezona je bila uzasna...Ako uporedjujemo: "Two and a half men" sa i bez Carlija je isto kao i "Friends" i "Joey".

Lošmi

pre 9 godina

Dobra serija ali po meni 5 najboljih su Mućke, Nepristojni ljudi, Crna guja, Treći kamen od sunca i Meš (malo starije generacije se sećaju sigurno). Ali opet sve je stvar ukusa naravno.

Lazari

pre 9 godina

Ne znam zasto ne pustate Mucke? Po komentarima se vidi da smo ih bas zeljni. Uvek kada je neka vest o serijama svi odusevljeno o Muckama pisu! Pustajte! Gledanost ce biti velika

Markisaa

pre 9 godina

Razocaravajuci zavrsetak serije, Carli je bio ziv svo vrijeme kidnapovan od strane Rouz, nekako pokusava da pobjegne i prijti Alenu i ostalim da ce im zagorcati zivot pri tom na njihove adrese stize pismo o ogromnoj kolicini novca Carlija, pojavljuje se i Dzejk koji je ozenjen cak ima i djecu koja nisu njegova, uglavnom Carlijev lik je pravljen u animaciji jedino na kraju covjek koji lici na njega biva "ubijen" klavirom naravno bez prave vidiljivosti, zadnja epizoda traje gotovo 50 minuta i nije pretjerano smijesna, ukupan utisak prilicno rayocaravajuci.
Pozdrav za manijake serije.

neriljano

pre 9 godina

Ja nisam nikad odgledao epizodu sa Estonom Kucerom. I ljudi mi govore da ne treba, da bih zadrzao samo odlicne uspomene na seriju.

Samurai

pre 9 godina

Bilo kako bilo, svi skupa su uzeli ogromne kolicine novca. Briga njih koga mi volimo koga ne. Svi se obogatili i glumci i ton majstori i kamermani i sminkderi i ko zna ko sve jos.

Mikeli

pre 9 godina

Zašto ne reprizirate vesele sedamdesete? Super serija, dugo nije bila. Baš dugo. Čini mi se da prijatelje puštate već par godina iznova i iznova.

ajronik-supersonik

pre 9 godina

Vreme je da se snima srpska verzija serije Dva i po muškarca
(Miky, 19. februar 2015 23:02)....pa kad su mogli da ALI BULVALNO PREKOPIRAJU "Seranove"(inache,ODLICHNA serija!),i da naprave ono njesra od "Sindjelicca",valjda bi ovde malo bolje odradili copy-paist...."EURECA!..I'VE JUST INVENTED A DRINKIN' HELMET!"...TUPPPP!...

Illmatic '94

pre 9 godina

Ja nisam gledao epizode sa Estonom ali mislim da ne moze to da se poredi sa Carlijem nikako. Prvo on je bio od pocetka tu,drugo on je brat Alanu pa je zanimljivije i jos dok je Dzejk bio mali tad je bilo extra. Serija prakticno gubi dva glavna i najbolja lika kasnije,Carlija i Dzejka. Jeste d Dzejk glumi i posle Carlija jedno vreme ali sigurno nije smesan kao kad je bio mali.

Vani

pre 9 godina

mene to nepotresa jer mi se ove epizode bez Čarjola nesvidjaju, gledao nekoliko i jednostavno to nijr to.
sad se moram prebaciti na lud, zbunjen, ja :-)

kile

pre 9 godina

Po meni je serija bila odlicna sa Shinom ali posle je mnogo manje urnebesna. Kako su epizode sa Kucerom prolazile bili su sve napadniji i vulgarniji i izasli su iz koloseka koji sam voleo kod ove serije pa sam prestao da je gledam. Valjda nisu mogli da nadomeste odsustvo glavnog lika pa su promenili koceptualnu sustinu kako bi zadrzali ljude. Naravno kod nekih je to i upalilo ali ne i kod mene.

sandokan

pre 9 godina

@ marko

Pa bas suprotno, u tome je uspeh serije, jer su scenaristi i reziseri imali manje glumaca na raspolaganju a iz njih izvukli maksimum i uspeli da stvore i odrze konstantan humor.

ivan

pre 9 godina

Citam komentare, te bolji su "prijatelji", te bolji su "streberi" te .... bolje ovo , bolje ono ...
Sve je stvar ukusa, o ukusima se ne raspravlja. Cak citam i kako je glup humor ...Verovatno smo i mi koji smo je gledali "glupi", ali ajde danas svako ima pravo na svoje misljenje pa tako prihvatam da neko misi da sam glup, ne smeta mi.
Meni je ova serija jedna od najboljih koje sam ikada gledao, sa Carlijem, Sa Estonom jeste ok, ali mi nije na istom nivou (i njih sam sve odgledao). Carli jeste nosio seriju, ali su je nosili i ostali, podjednako dobro kao i on. Daleko od toga da je Carli bio sporedna uloga kako neko rece.
Ponavljam, o ukusima se ne raspravlja.... neko voli crvenu boju, neko plavu, a nigde ne postoji pravilo koja je boja "bolja" !

Crnogorac

pre 9 godina

http://look-like-tv.us/two-and-a-half-men-s12-e15-of-course-hes-dead-part-one/

Nemoj posle da bude Crnogorac rekao ovo Crnogorac rekao ono.
Uzivajte! :)

Pronicljivi

pre 9 godina

Neko je dole pitao koja je to serija bolja u 9-oj ili 10-oj sezoni. Ako izostavimo ono očigledno - Simpsonove, evo ja ću ti reći - Frejžer! Najbolji sitkom ikad i topla preporuka svakom ko je nije gledao. Zanimljivo je da se i u ovoj seriji sve vrti oko odnosa između dva brata.

aleksa

pre 9 godina

Vidim komentare nekih koji pricaju koje su bolje epizode sa carlijem ili ne a nisu ogledali sa estonom ni jednu.Naravno da su bolje sa carlijem fore su bolje inteligentnije mogu to kazem zato sto sam pogledao bas svaku epizodu.Prvih 5 sezona su jako dobre najbolja je 2 sezona po meni kasnije posle 8 show se menja cak kad ode i dzejk serija nema 2 ipo muskarca nego dolazi u 11 sezoni cerka c.harpera potpuno se gube.dobro su se setili da u 12 usvoje dete da bi se vratili na staro to su trebali odmah da urade cim je dzejk otiso i da umesto estona stave nekog drugog glumca kad vec ne igra carli.Zadnja epizoda nije losa ali sam kraj po meni nije dobar .carli je hteo da se pojavi u zadnjoj ali je takodje i trazio da posle naprave seriju the HARPERS sa Krajerom (alen) mislim da bi ta serija bila uspesna ali nije hteo chuck lorre.serija je u dobra u zadnjoj se pojavljuje i svarceneger.

Goran G.

pre 9 godina

Realno je da je serija zavrsila odlazkom Carlija, takodje realno je da jedna od boljih serija po gledanosti, najrealnije je da sam zamrzio Kucer-a od kada je preuzeo ulogu nekako mi je bezveze. Nadam se da je reziser shvatio koliko je izgubio odlaskom Carlija i da nam sprema iznenadjenje (iskupljenje) jer kako procitah jedan komentar 'vratite Carlija i gurajte seriju jedno 100 godina - mislim da nikom nebi dosadila' toliko od jednog od miljardu fanova serije. ;)

Komljen

pre 9 godina

Gledao sam seriju X puta i ko zna koliko cu jos, naravno sa Šinom, on je serija. Jednu sezonu sa Estonom sam odgledao i to je to, od mene mu je i to dosta. U SAD prosečan broj gledalaca je oko 13 mil, sa Eštonom oko 9, ogroman pad,ko zna sta bi bilo da je stara ekipa ostala do sada.

Kiza

pre 9 godina

Mucke i Alo Alo se nece skoro prikazivati na TV-u, iz jednog prostog razloga, posto je licenca za te serije istekla tako da bi morala da se obnovi da bi se prikazivala.

Nemanja

pre 9 godina

Vidim dacje mnogi osporavaju, ali moje je misljenje davje ova serija bila odlicna..zanimljiva..humor koji ne moze da ostavi gledaoce ravnodusnim...Sa Carlijem I bez njega nije isto..Bolji serijali su sa njim na celu..Meni se ova serija svidja I dan danas je gledam na vasem kanalu..Iako sam svaku epizodu odhledao bar deset puta..Zao mi je sto se zavrsava..:((((

Ivan

pre 9 godina

Čarli se pojavljuje u zadnjoj epizodi??????
Ali:
U zadnjoj sceni Čarli dolazi ispred svoje kuće (sve vreme kamera snima da se ne vidi lik) pozvoni na vrata i u tom trenutku njegov klavir mu pada na glavu.
Tako da se Charlie Sheen nije pojavio...

Vladinemir

pre 9 godina

Jedna od najjacih serija ikad.. Bilo mi je glupo kada su izbacili Carlija, ali Kucer igra sasvim drugacijeg lika (osim sto ima mnogo para).. Ne zelim da kvarim ljudima koji nisu gledali zadnju epizodu, ali kraj uopste nije los.. Alan je nosio seriju poslednje 4 sezone i to na odlican nacin.. Svaka cast Dzonu Krajeru i Caku Loru.. Izvukli su maksimum posle odlaska Carli Sina.. pozz

sandokan

pre 9 godina

Neko je trazio da se preprica. Naime, Carli nije umro u Parizu, prevario je Rouz na medenom mesecu i ona ga je drzala u nekom podrumu cetiri godine i davala mu da jede. Kada je pobegao, u isto vreme Alan saznaje da Carli ima 2,5M dolara od dzinglova i svi likovi u seriji dobijaju poruke od Carlija, svim bivsim devojkama i kcerci se izvinjava, salje im cekove po 100000$, a majci, Alanu i Voldenu preti da ce ih ubiti. Pojavljuje se i Dzejk kome je poslao cek isto. U svakom slucaju pojavljuje se lik ispred vrata kuce ledjima okrenut i obucen kao Carli, zvoni i klavir mu pada na glavu i pored u stolici, reziser (Cak Lor) kaze "pobedjujem", i pri tome i na njega pada klavir. Nisam napomenuo jos da kada Alan i Volden odu u miliciju, glavni detektiv je Svarceneger.