Ova dama je ponosna na svoje obline (FOTO)

Iako je modna industrija generalno opsednuta veličinom, preferirajući mršavice, raskošna brazilka Fluvija Laserda pokazuje kako to ne mora da bude tako.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 14.09.2014.

13:31

Default images

Fluviju Laserdu (34) zovu "plus-sajz verzijom Žizel Bundšen", ne samo zbog zemlje porekla, nego i činjenice da je vrlo brzo osvojila svet i naslovne strane magazina kao jedna od najpoznatijih "plus-size" modela.

Ova raskošna lepotica rođena je u Rio de Žaneiru, a već godinama kao model živi i radi u Njujorku. Za sebe kaže da je "plus-size model, majka i da je opsednuta modom".

Od pojavljivanja na stranicama "Curves "kalendara 2007. godine, Fluvija je radila za brojne poznate svetske brendove, kao što su Torrid, Monif C., Igigi, Fashion Bug, Kmart, Bilka, Takko Fashions i Eliza Parker.

Takođe, krasila je naslovnice magazina kao što su italijanski Vogue, Glamour, Latina, Bust i Plus Model Magazine. Fluvija je bila prva plus-size manekenka koja je krasila stranice Playboy Brasil.

"Jako sam strastvena u svom poslu i shvatam ga ozbiljno budući da predstavljam tela većine žena. Ja nisam samo zdrava žena, nego i ona koja nema problem sa konfekcijskim brojem koji nosi, već je sigurna u sebe i puna samopouzdanja", kaže Fluvija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: