Uzrok smrti Filipa Sejmora Hofmana i dalje nepoznat

Preliminarni rezultati autopsije u vezi sa smrću Filipa Sejmora Hofmana su objavljeni ali tačan uzrok glumčeve smrti je i dalje nepoznat.

Život

Izvor: Newser

Sreda, 05.02.2014.

20:45

Default images

Portparolka službe kliničke patologije izjavila je da je potrebno sprovesti dodatne testove kako bi rasvetlili uzrok smrti, ali je odbila da precizira o kojim se testovima tačno radi, a spekuli[e se da su toksikološki nalazi i testiranje uzoraka tkiva standardne procedure koje će biti sprovedene.

Sa druge strane, policija nastavlja istragu kao da je u pitanju bila smrt uzrokovana uzimanjem prekomerne doze droge, s obzirom na to da je FIlip Sejmor Hofman imao iglu zabodenu u ruku, a u blizini su pronađeni paketići unutar kojih se nalazio heroin.

Hofman je bio iskren povodom svojih problema sa uzimanjem droge, a 2006. godine je izjavio da je „koristio sve do čega je mogao da dođe“ pre nego što je prestao u svojoj dvadesetdrugoj godini.

Međutim, u pojedinim intervjuima iz prošle godine glumac je izjavio da je ponovo počeo da koristi heroin i da je neko vreme proveo u centru za odvikavanje.

Vlasti polako sakupljaju dokaze i pokušavaju da uklope sve deliće slagalice na svoje mesto ne bi li saznali šta je Hofman radio danima i satima pre nego što je njegovo telo pronađeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: