Glumica Keri Fišer u bolnici

Glumica Keri Fišer, najpoznatija po ulozi princeze Leje u originalnoj trilogiji ''Ratovi zvezda'' nalazi se u bolnici zbog bipolarnog poremećaja sa kojim se bori već godinama, saopštila je njena portparolka nakon što se u javnosti pojavio video na kome se glumica tokom svog nastupa čudno ponaša.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.02.2013.

16:14

Default images

Snimak je urađen tokom nastupa Fišerove na jednom krstarenju i prikazuje glumicu kako peva numere "Skylark" i ''Bridge Over Troubled Waters'' i teško joj je da se seti reči, prenosi sajt TMZ koji prati poznate ličnosti.

Strani mediji su pisali da je glumica bila pod uticajem alkohola i da za vreme nastupa nije bila pri sebi, ali je njena portparolka to demantovala saopštenjem da se Fišerova sama prijavila u bolnicu zbog bipolarnog poremećaja.

''Keri Fišer nedavno je imala određene probleme vezane za bipolarni poremećaj i odlučila je sama da se prijavi u bolnicu kako bi prilagodila terapiju. Trenutno se oseća bolje", rekla je portparolka.

Fišer je više puta otvoreno u medijima pričala o svojoj bolesti, a u svojim memoarima koji su izašli 2009. godine ''Wishful Drinking'' govorila je i o zavisnosti od droge i alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: