Život

Sreda, 28.11.2012.

12:46

Hit na Fejsu - okači predsednika

Društvene mreže u Srbiji, Fejsbuk i Tviter preplavljene su fotomontažama slika predsednika Srbije, nakon što je potvrđeno da je Ministarstvo spoljnih poslova naredilo svim ambasadama Srbije da na vidno mesto istaknu fotografije Tomislava Nikolića.

Izvor: B92

Default images

Iako je reč o uobičajenoj praksi koje imaju sve zemlje, da u svojim diplomatskim predstavništvima na vidnim mestima ističu slike šefova svojih država, ova vest je postala pravi hit na domaćim društvenim mrežama.
Foto: www.facebook.com
Korisnici su osim izbora fotografija iz duge političke karije Tomislava Nikolića, napravili i više fotomontaža.

Ova vest, koju je prvo objavio dnevni list Danas bila je inspiracija za neke da se podsete scena iz legendarnih domaćih filmova po scenarijima Dušana Kovačevića koje ilsutruju domaći mentalitet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: