Život

Nedelja, 10.04.2011.

17:50

U liftu sa obnaženim devojkama (FOTO)

Objektiv fotoaparata uhvatio je dečka nepoznatog identiteta koji se bori da ne obraća pažnju na obnažene lepotice u liftu jednog Britanskog šoping centra.

Izvor: B92

Default images

Zgodne devojke pošle su, naime, u šoping samo u donjem vešu, zbog nagradne igre koju je organizovao Šoping centar „Lejksajd“ u istočnoj Engleskoj.

Prvih sto žena koje su tog jutra pazarile samo u brusu i gaćicama dobile su po platnu karticu sa 100 funti (oko 113 evra).

Devojke (na slici s leva na desno: Lorin Džonson 18, Keti Ford 22, Hejli Rositer 18, Rebeka Tomkins 18 i Megan Robson 18) završile su svoju šoping turu vožnjom staklenim staklenom liftom tržnog centra.

“Lejksajd” od ranije je poznat po vrlo zanimljivim načinima promovisanja novih kolekcija, pa je za prošlu sezonu proleće-leto organizovao nastup plesne grupe “Diversiti” (Diversity), prošlogodišnjeg pobednika šou programa “Britanija ima talenat”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: