Emituju šou sa ubijenom Rivom

Rijaliti šou sa zvezdama u kom se pojavljuje i ubijena devojka Oskara Pistoriusa biće emitovana po planu u Južnoafričkoj Republici, bez obzira na tragične okolnosti pod kojima je nastradala.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.02.2013.

18:17

Default images

Ova emisija ranije snimljena na Jamajci prikazuje Rivu Stenkamp i nekoliko drugih lokalnih zvezda kako se takmiče za nagradu od 84.000 evra.

Producenti Tropika Island of Treasure kažu da su odlučili da ne otkazuju emitovanje emisije čija je premijera zakazana za sutra, samo dva dana pošto je ubijena jedna od njenih glavnih junakinja.

“Budući da svi danas žalimo zajedno sa Rivinom porodicom i prijateljima, trebalo nam je mnogo snage da donesemo ovakvu odluku”, kaže producent Samanta Mun u saopštenju za javnost. “Ovonedeljna epizoda biće posvećena uspomeni na Rivu”.
Beta / AP Photo/Antione de Ras - Independent Newspapers Ltd South Africa-Star
Uplakani Pistorius pojavio se danas na sudu u Pretoriji optužen za ubistvo svoje 29-godišnje devojke tvrdeći da je nevin.

Emisija u kojoj je ona učestvovala biće emitovana u subotu u 18.30 sati po lokalnom vremenu.

Serija je vrlo popularna u Južnoafričkoj Republici.

Rođena u gradu Port Elizabet, Stenkamp se preselila u Johanesburg pre šest godina kako bi se bavila manekenstvom.

Riva, koja se zabavljala sa paraolimpijcem Pistorijusom, pronađena je mrtva u njegovj kući sa prostrelnom ranom.

Par je bio u vezi od kraja prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: